Haugesund - rental properties for all

Møblering med hensigt

At møblere lejeboliger kan være en svær opgave. Møblerne bliver nødt til at være moderne og stilrene for ikke at skræmme potentielle kunder væk, men de skal også være hjemmelige nok til, at kunderne ikke føler de går rundt i et katalog fremfor et hjem.

For Haugesund Boligutleie, var løsningen simpel: kontakt JYSK B2B.

Med vores store udvalg af skandinaviske produkter, tilbyder vi en række af forskellige stilarter, der tilsammen skaber en sammenhængende følelse, der samtidig giver frihed til at vælge imellem forskellige produktserier, uden at gå på kompromis med samhørigheden i rummene. 
 

Dekorationer gør forskellen

Når et firma som Haugesund kontakter os, er vi meget opmærksomme på den slags kunder, de udlejer til. Siden Haugesund udlejer til både privat- og erhvervskunder, er det vigtigt at ikke blot møblerne men også dekorationerne sikrer maksimal komfort for kunderne.

At kreere en fuldt møbleret lejebolig kommer med nogle udfordinger. En af disse er blandt andet at sikre, at kunden ikke føler de lejer sig ind i et upersonligt hotelværelse. For at imødekomme denne udfordring arbejder JYSK og Haugesund sammen for at finde dekorationer og mindre produkter, der tilføjer den hyggelige atmosføre.  


 

Fleksibilitet gør processen nemmere

For JYSK er det vigtigt, at vores kunder føler, at vi gør alt i vores magt for at imødekomme deres ønsker. Derfor tilbyder vi fleksibel levering, et stort sortiment af produkter og gode priser.

Camille Grinde, som er ejendomsmanager ved Haugesund, havde dette at sige om samarbejdet med JYSK:

"God service, nemt og fleksibelt, med nye produkter og god levering."


Carsten Johansen - B2B Manager

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit møde med JYSK B2B så gnidningsfri og god som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål, bekymringer eller bare vil have en snak, skal du derfor bare tage fat i os - vi er her for at hjælpe!

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os igennem kanalerne nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tlf: +45 89 39 75 09

E-mail: b2b-dk@JYSK.com

Kontakt os