Anker - offers stylish and affordable student housing

Studerende, se din nye studiebolig

Da Anker studieboliger først rakte ud til JYSK, var det med et ønske om at få møbler og dekorationer for at vise deres boligers potentiale gennem deres online marketing.

Som et design- og møbelfirma forstår vi hos JYSK selvfølgelig godt fordelene ved at vise et rums mange muligheder frem. Især for studerende, der måske aldrig har boet uden deres forældre, er det vigtigt at give dem et indblik i, hvordan et liv i studieboligerne kan se ud.

"I stedet for bare at vise tomme værelser, ville vi gerne tage billeder af fuldt møblerede og dekorerede lejligheder, så de så attraktive ud på Facebook, Instagram, finn.no, hybel.no og vores egen hjemmeside," siger Karoline Lundkvam, Market Manager ved Anker studieboliger i Oslo. 

Moderne design og konkurrencedygtige priser

At møblere og dekorere lejligheder ment til en yngre målgruppe kan være en unik udfordring. Personlig stil har aldrig været mere individuel, end det er i dag.

Derfor er det bedst at gå efter et stilrent og moderne design, der både viser boligernes gode sider mens de også laver plads til seerens egen fortolkning.

Vores skandinaviske design er det perfekte valg hertil - det, sammen med vores gode priser, resulterede i at Anker studieboliger rakte ud til JYSK, så vi kunne hjælpe dem med deres projekt. 

 

Få den hjælp, du har brug for

Ved JYSK B2B er vi stolte over at kunne håndtere mange forskellige projekter, og vores mål er altid at gøre vores kunder glade og tilfredse.

"Vi har været så glade og tilfredse under hele processen," siger Karoline Lundkvam. "Lige fra det første møde med butikspersonalet og B2B repræsentanterne, til den vejledning vi fik, da det kom til at vælge møbler og styling-elementer."

Har du et lignende projekt, eller vil du bare gerne lære mere? Tøv ikke med at kontakte os, eller tag et kig på vores andre kunde cases. 
 


Carsten Johansen - B2B Manager

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit møde med JYSK B2B så gnidningsfri og god som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål, bekymringer eller bare vil have en snak, skal du derfor bare tage fat i os - vi er her for at hjælpe!

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os igennem kanalerne nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tlf: +45 89 39 75 09

E-mail: b2b-dk@JYSK.com

Kontakt os