Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Lammeskind KEJSERLIND 50x80cm hvid

Varenummer: 5853301

Lammeskind KEJSERLIND 50x80cm hvid

  Pr. stk. 275,-

Specifikationer

Materiale: Ægte newzealandsk lammeskind
Anvendelse: Indendørs
Vask: Håndvask
Instruktion: Må ikke bleges eller vrides
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Professionel kemisk rens i tetrachlorethen og alle opløsningsmidler, der er anført for symbolet F - mild proces
Størrelse: Bredde: 50 cm, Længde: 80 cm
Luv højde: 50 mm
Krymp: 1-3 %
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
,
Woolmark
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Varer med Woolmark-logoet lever op til Woolmark Company’s standarder. Disse standarder sikrer et højt uldfiberindhold og høj kvalitet inden for uldprodukter.
Farve: Natur

Alle kundeanmeldelser

 
28 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/07/2016

Er fuldt tilfreds med mit lammeskind

super lækkert, fint og pynter i min stue!

Skrevet af: Camilla By: Aarhus Alder: 15-24 Køn: Kvinde
07/05/2016

Lækkert lammeskind til en god pris

Super lækkert skind som er skønt at sidde på i vores havemøbler

Skrevet af: Lærke Ipsen By: Kokkedal Alder: 35-44
21/02/2016

lækker og god kvalitet

skindet er super lækker og blødt og kvaliteten er bare i top! et lækker stykke til en god pris!

Skrevet af: Christina By: Århus N. Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/02/2016

Tilfreds

Tilfreds od det er dejligt blødt

Skrevet af: Bo By: Kalundborg Køn: Mand
09/02/2016

Lækkert

Lækker lammeskind

Skrevet af: Birgitte By: Risskov Køn: Kvinde
24/01/2015

Lammeskind

virkelig flot skind, der egner sig til mange formål Her anvendes de bla i stuen, i bilen, og på gulvet i soveværelset, igennem flere år, - dog med løbende udskiftning, selvom skindene er meget slidstærke :)

Skrevet af: L. G. Iversen By: Viborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/01/2014

Dejligt lækkert lammeskind

Mit lille 5 årige barnebarn ønskede sig en rød kælk med lammeskind i julegave - og det skulle hun selvfølgelig have! Dette skønne hvide skind vakte stor lykke og passer perfekt i bobslæden. Hun skifter mellem at bruge det som siddeunderlag og som tæppe, hun trækker over sig. Begejstringen er stor!

Skrevet af: Bente Gaul By: Kolind
26/12/2013

Perfekt for en kold vinter

Jeg er meget glad og tilfreds for den. Det kan være en perfekt dåbsgave( som jeg fik den sidste år) eller en rigtig nemt køb for din baby.

Skrevet af: Raluca Vieru By: Haarby, Fyn
23/11/2013

Et godt køb

Fantastisk blød og lækker!

Skrevet af: J By: Herning
18/11/2013

Fantastisk blød

Den er bare fantastisk blød - silkeagtig, MEN til den første vask. Desværre har jeg spildt te på den, har vasket (håndvask) og den er ikke blød mere :(.

Skrevet af: M By: Kolding

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.