Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Ideer til værtindegaver

Værtindegaver til påskefrokosten

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Badeværelse, Tilbehør til badeværelset, Indretning

Påsken er en af de skønne lejligheder, hvor vi mødes med familie og venner, måske til en traditionel påskefrokost eller på jagt efter påskeæg i haven. Lige så dejligt det er at få en invitation, at blive forkælet med lækker mad og nyde tiden med dem, du holder af, lige så nedslående er minutterne lige inden du går ud af døren og pludselig tænker ved dig selv: Skulle jeg egentlig ikke tage en værtindegave med?

Du ved helt sikkert bedre end at dukke tomhændet op, men det kan virke helt umuligt at finde en fin gave til din gæstfrie værtinde med kort varsel.

Dette år kan du droppe turen til den nærmeste tankstation efter chokolade eller blomster, for her får du en liste over ideer til dejlige værtindegaver for enhver med smag for indretning.

Tak for invitationen

Det behøver slet ikke at være så krævende at sige tak for invitationen og for al den energi, din værtinde lægger i at skabe den perfekte sammenkomst.

Hvis din værtinde er en, der godt kan bruge en afslappende stund, når hendes gæster er taget hjem, så hjælp hende med det. Her er nogle skønne ideer, der kan få hende til at smække stængerne op og puste ud.


Badeværelset er et af de rum, som vi ofte overser, når vi indretter vores hjem. Derfor er der en god chance for, at din værtinde ikke allerede har nogen af disse smukke ting, der oven i købet er praktiske og funktionelle. Sammensæt en fin lille kurv med et eller flere af disse fund til badeværelset.

Fin indretning til stuen

Selvom en æske chokolade altid er en pæn gestus, så er der ingen grund til at tage til takke med den slags traditionelle gaver, bare fordi du er i tidsnød. Tag i stedet noget med som kan fungere som dekoration i stuen eller spisestuen. Find en sød gave, der matcher din værtindes smag – eller hvorfor ikke sammensætte en lille kurv med ting, der passer sammen. Hvis du gør det, kan det være nemmere for din værtinde at bruge dem i sin indretning.


Kurven kan i sig selv også være et dekorativt element. Find en i en passende størrelse og design her: 
 


Har du fundet mere end et par ting, som du kan lide på denne liste, hvorfor så ikke forberede dig på næste gang, du skal I byen? Så slipper du for at skulle tænke kreativt til den tid. Køb dig et lille lager af pæne værtindegaver. På den måde sparer du tid og sikkert også penge, næste gang du har brug for en værtindegave.

Hvert af disse små fund viser din taknemmelighed – og er sikkert også i stand til at sikre dig en invitation næste gang, der er fest.