Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 140x200 TEMPRAKON Box

Varenummer: 3350057
GOLD
KAMPAGNE

Madras 140x200 TEMPRAKON Box

Kampagnen gælder til og med: 20.01.2019

Denne vare kommer direkte fra vores leverandør. Læs mere.

  Pr. stk. 9250,-
 
3 anmeldelse(r)

Luksusmadras med multipocket-fjedre 504/m² inddelt i 5 komfortzoner, som giver en præcis og optimal støtte. Inkl. 10 cm tyk topmadras med vaskbart strækbetræk og kerne af åndbar latex. Betrækket er fremstillet med TEMPRAKON® rumteknologi, hvilket skaber et tørt og behageligt sovemiljø ved aktivt at regulere temperaturen og lede fugt væk. TEMPRAKON er en teknologi, der aktivt regulerer kroppens temperatur, mens du sover. Teknologien bag TEMPRAKON er udviklet af NASA og bruges i astronauternes rumdragter til at holde kropstemperaturen konstant, når omgivelserne veksler mellem ekstrem kulde og varme. Derfor har TEMPRAKON produkterne modtaget en certificering (Certified Space Technology), da der er anvendt rumteknologisk materiale i produktet. Den temperaturregulerende funktion findes i nogle mikroskopiske kapsler, som har den egenskab, at de reagerer på omgivelsernes temperatur og holder den konstant. Er der koldt, vil kapslerne frigive varme og omvendt – er der for varmt, vil de opsuge den overskydende varme. TEMPRAKON teknologien sørger for at holde sovetemperaturen på et jævnt og behageligt niveau natten igennem. Udover at TEMPRAKON teknologien er temperaturregulerende, er den også udviklet til at være modstandsdygtig over for støv- og mikroorganismer. Produktet bliver gennem TEMPRAKON FRESH programmet behandlet med et bakterie- og støvmide dræbende middel, der er baseret på naturlige olier. Madrassen er betrukket med et kvalitetsfuldt møbelstof, der er udført med kuvertsyninger, som giver sengen en flot finish. Madrassen er Oeko-tex certificeret. Oeko-tex er en global sundhedsmærkning, som giver garanti for at varen er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Ekskl. ben og gavl. 140x200 cm HUSK! Der er 25 års garanti på madrassen og du har 100 dages prøveperiode.

Prøv en GOLD madras - du har 100 nætter til at sove på det

For at være sikker på, at du vælger den helt rigtige madras, kan du prøve vores GOLD madras i 100 nætter. Og hvis du ikke er 100% tilfreds med madrassen, så bytter vi med et smil. Læs mere om vores GOLD madrasser her. 

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl: Ekskl.
Matchende gavl: TEMPRAKON
Størrelse: Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 39 cm, Total højde fra gulv: 62 cm (ved tilkøb af ben på 23 cm)
Madrastype: Boxmadras
Størrelse: Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 29 cm
Hårdhed: Ekstra fast
Fjederindlæg:
Multipocket
Multipocket-fjedre er den mindste og tyndeste af de fjedertyper, der anvendes i JYSK. Multipocket-fjedrene yder flest støttepunkter til kroppen, da der kan være flere fjedre per m2. I et pocketfjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjedre/m²: 504
Komfortzoner: 5
Materiale: Møbelstof
Bolster: 100% polyester
Farve: Lysegrå
Ben/meder: Ekskl.
Inkl. topmadras
Madrastype: Topmadras
Størrelse: Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 10 cm
Kerne:
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kerne komposition: 80% syntetisk latex/20% naturlatex
Kernekvalitet: 55 kg/m³
Kernehøjde: 6 cm
Materiale: Strækbetræk
Bolstermateriale:
100% bomuld med
Outlast
®
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på
Outlast
® - en teknologi, der oprindeligt blev udviklet til NASA astronauters rumdragter.
Outlast
indeholder mikrokapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugt ved at opsuge, lagre og frigive varme.
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på Outlast® - en teknologi der oprindeligt blev udviklet til NASA-astronauternes rumdragter. Outlast indeholder mikrokapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugtighed ved at absorbere, lagre og frigive varme.
Quiltning: 500g/m² polyester + 300g/m² polyester
Farve: Hvid
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber:
Outlast
,
Temprakon Advance
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på Outlast® - en teknologi der oprindeligt blev udviklet til NASA-astronauternes rumdragter. Outlast indeholder mikrokapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugtighed ved at absorbere, lagre og frigive varme.
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på Outlast® - en teknologi, der er udviklet til NASA-astronauternes rumdragter. Outlast indeholder microkapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugt ved at absorbere, lagre og frigive varme.
Garanti: 25 års madras garanti
Vægt: 66,5 kg

Alle kundeanmeldelser

 
3 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
20/11/2017

Fantastisk liggekomfort - men liidt dyr

Vi fik installeret vores seng i torsdags sidste uge, efter at have kigget på den i længere tid, og vi må sige at det er det bedste vi længe har gjort. Desværre var sengen så dyr at vi måtte søge finansiering til det, for at få råd. Vi havde en god oplevelse med bruge https://lendme.dk, når vi søgte efter finansiering da de gav os mulighed for at sammenligne flere lånetilbud, i stedet for at bare tage det første og bedst tilbud.

Skrevet af: Hans Esthersen By: Kolding Alder: 55-64 Køn: Mand
14/08/2016

rigtig god

Jeg er meget tilfreds med denne seng, men husk også at købe skridunderlag til at lægge mellem madrassen og topmadrasse og ben som kun er 15 cm - meder duer ikke her

Skrevet af: Grethe By: Bjerringbro Alder: Over 65
24/01/2016

Miraklet

Vi er to på 65 år der de sidste 4/5 år har prøvet alle mulige madrasser uden held Vi har haft ondt i ryg/hofter/knæ. Indtil vi for 3 dage siden købte temprakon så var alle problemer væk efter 2 nætter.

Skrevet af: Niels Ohlrich By: Randers Alder: Over 65 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

TEMPRAKON - Intelligent søvn

TEMPRAKON® er en kollektion af dyner, puder, madrasser og sengeløsninger baseret på avanceret rumteknologi med aktiv temperaturregulering.

Oprindeligt blev det temperaturregulerende materiale i TEMPRAKON udviklet af NASA til astronauternes rumdragter. TEMPRAKON har forbedret denne teknologi, så den kan bruges til at give dig en bedre søvn. Anvendelsen af rumteknologi i TEMPRAKON er så revolutionerende, at den har opnået certificeringer fra Space Foundation.

Hemmeligheden ligger i millionvis af mikrokapsler fyldt med en speciel type voks, der har en særlig evne til at optage og frigive varme. Du får en uforstyrret søvn med optimale sovebetingelser i et tempereret, tørt og rent sovemiljø. Dét giver skønne nætter med god søvn.

TEMPRAKON dyner og puder er allergivenlige og er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. De er desuden mærket med NOMITE og Downafresh® og produceres i Danmark.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.