Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vakuumpose SUNE 3stk/pk

Varenummer: 1954700

Vakuumpose SUNE 3stk/pk

  Pr. pk. 50,-

Specifikationer

Materiale Nylon, Plast
Yderligere info 1 á 40×60+2 á 50×70cm

Alle kundeanmeldelser

 
66 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/12/2017

DON'T BUY THIS

Bought this today as I needed it to pack more intelligently for my travel. The quality of these bags is very, extremely bad. I inserted the clothes in it, then closed the package with the seal, and the air was getting out of it anyway. The package was extremely sealed, I put so much effort in closing it. This is a terrible waste of money!!!

By: Copenhagen Alder: 25-34 Køn: Mand
14/07/2017

Dårlig kvalitet

Købte 5 pakker. Så rigtig fint ud da jeg pakke tøj i dem. Næsten samtlige poser havde dog taget luft ind efter et døgns tid. Tænker at det er lidt for hurtigt. Kan ikke anbefale dem.

By: SKØDSTRUP
27/12/2016

Optimal

Når man har luret hvordan de virker er de super gode

By: Sundby Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/11/2016

God ide, dårlig kvalitet

Jeg har købt 4 poser, som alle er enten flækket eller bare ikke holder tæt. Super ærgerligt, for ideen er ellers god. Vil lede efter nogle i bedre kvalitet.

By: København Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/02/2016

vaccumposer

Super gode poser. Nem at anvende.

By: 6880 Tarm Alder: 55-64 Køn: Kvinde
02/11/2015

Idéen er god, desværre lever kvaliteten ikke op

Købte 8 Vakuumposer til tøj, dyner, etc. Desværre, så var det kun (indtil videre) 1 ud af 4 som holder tæt. Returnerede de defekte og de uåbnede da jeg ikke har lyst til at prøve lykken og rykke alt ind og ud igen. Må lede efter andre vakuumposer, desværre.

By: 1568 Alder: 25-34 Køn: Mand
05/01/2019

Chybí otvor pro vysátí vzduchu vysavačem

Vakuový pytel si představuji jinak. Toto je obyčejný pevnější sáček s uzavíráním.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Ostrava Alder: 15-24 Køn: Kvinde
12/07/2016

Super

Perfektní i na oblečení di kufru na dovolenou

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Karviná 4 Alder: Over 65 Køn: Kvinde
04/02/2016

ÚLOŽNÉ SÁČKY

Pevný materiál, pěkně drží. Jen chybí otvor na vysavač. Ale jinak funkční.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Praha
21/08/2015

Vakuové sáčky ABEL

Výborné proti prachu a molům, rychlé uzavření a spolehlivé vakuum!

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Rožnov pod Radhoštěm Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.