Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Bord AULUM med overdel hvid

Varenummer: 3630248

Bord AULUM med overdel hvid

  Pr. stk. 1099,-
 
61 anmeldelse(r)

Massivt træ og MDF. Skuffer med fuldt udtræk. Bord B100 x H77 x D52 cm Overdel B100 x H25 x D16 cm

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Materiale:
MDF
, Metal, Massiv poppel
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling:
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve: Hvid
Skuffefunktion(er): Fuldt udtræk
Størrelse samlet: Bredde: 52/16 cm, Længde: 100 cm, Højde: 102 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 60 cm, Længde: 106 cm, Højde: 17 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
61 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/02/2017

tilfreds

vi er tilfredse med dette bord, fin kvalitet

Skrevet af: Dorte Rosenskjold By: Fjerritslev Alder: 45-54 Køn: Kvinde
19/06/2016

Juks

Jeg var i hvert fald glad for at det var halv pris, ellers havde jeg været rasende. Det hjalp selvfølgelig heller ikke, at jeg i første omgang fik udleveret en forkert vare. Brugsanvisningen havde alt for små billeder af en temmelig vigtig detalje i forhold til skinnerne på skuffen. I øvrigt at skuffen noget værre hø. De skruer der er i skal hele tiden skrues fast for at skuffen ikke falder fra hinanden. Selve bordet er dog stabilt.

Skrevet af: Camilla By: Fredericia Alder: 35-44 Køn: Kvinde
15/06/2016

Gjorde små piger til skoleelever

Genialt at vi kunne reservere bordene en søndag aften, hente mandag formiddag - og I løbet af få øjeblikke var de nye møbler samlet og tryllede lillepige rummene om til skolebørns værelser. Jublen vil ingen ende tage. Lektier var for første gang et hit på eget værelse.

Skrevet af: Laila By: Gilleleje Alder: 45-54 Køn: Kvinde
05/06/2016

Pænt og ikke så stort.

Det er syndt for helhedsindtrykket at det bare er et stykke selvklæbende papir der er med til at dække skruehullerne, og ikke de sædvanlige plastikknapper der er i andre møbler. Møblet er let at samle, dog havde jeg problemer med bagstykket til reolen.

Skrevet af: joan mosdorf By: næstved Alder: Over 65 Køn: Kvinde
14/02/2016

Perfekt skrivebord

Jeg søgte efter noget anderledes og klassisk stil. Dette bord er så elegant og praktisk.

Skrevet af: Hajar By: Ballerup Alder: 25-34 Køn: Kvinde
11/02/2016

meget imødekommen

er meget glad for mit nye sy bord passer perfekt til de 2 klædeskabe og kommode vi også har købt i jysk

Skrevet af: tove ginderskov By: herlev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
26/01/2016

Flot bord i god kvalitet.

Rigtig flot bord og overdel i god kvalitet og med en rimelig let samlevejledning.

Skrevet af: Gunnar F. Christensen By: Skjern Alder: 45-54 Køn: Mand
15/11/2015

Skrivebord

Super flot og funktionelt skrivebord, god kvalitet, god design

Skrevet af: Anita petersen By: 7200 grindsted Alder: 35-44 Køn: Kvinde
17/07/2015

бюро

Имам кафявия вариант, чудесна и не често срещана комбинация. Исках да си купя и бяло, но цената му беше драстично по-висока.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: Надежда Вутова By: София Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/06/2016

Kauniin valkoinen pöytä

Toimii nuoren neidin huoneessa, pöytä sopivan syvä eikä vie paljon lattiatilaa. Viimeistellyn näköinen, suht helppo koota. Olemme tyytyväisiä ostokseen, varsinkin Jyskin hintatakuu on hyvä juttu!

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Taina By: ESPOO Alder: 45-54 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.