Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vasketøjskurv LEONARD Ø42xH55cm ass.

Varenummer: 3816600

Vasketøjskurv LEONARD Ø42xH55cm ass.

  Pr. stk. 99,-

Specifikationer

Materiale Bomuld, Jute, Polyester
Størrelse Diameter: 42 cm, Højde: 55 cm
Farve Assorteret, Sort, Grå
Anvendelse Indendørs

Alle kundeanmeldelser

 
44 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
15/10/2017

Perfekt

Let og dekorativ

By: 8210 Århus Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/04/2017

God vasketøjs kurv

Hvor man kan smide sit vasketøj i:0 !

By: Skive Alder: 35-44 Køn: Mand
16/04/2017

vasketøjskurv

God og rummelig vasketøjskurv. Den sorte er pænest

By: Silkeborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
01/04/2017

Pæn nok

Den er pæn nok, og passer fint i indretningen, men så heller ikke så meget mere. Den kan ikke rigtig tåle at man "bukker" den. Pinden oppe i kanten knækker hurtigt og går lige ud igennem stoffet. Det er både upraktisk og dumt.

By: Slagelse Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/12/2016

God vasketøjskurv

Har 2 stk som vi er meget glade for. Får mine anbefalinger

By: Herfølge Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/08/2016

Fin service. De skaffede den sorte kurv hjem som ønskede

Super smart vasketøjskurv til de unge mennesker. Især den sorte

By: Kibæk Alder: 35-44 Køn: Kvinde
09/02/2016

Lækkert design

Roboust materiale og rigtig lækker design at have stående fremme i badeværelses. Kan helt klart anbefales, da den også kommer med en snøre så gæsterne ikke kanse ens beskidte tøj.

By: Brøndby strand Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/01/2015

Funktionel og smart

Det der en meget fin vasketøjskurv, funktionel og smart så man udmærket kan være bekendt at vise den frem. Den er rummelig og kan lukkes foroven med snoretræk; desuden er der praktiske, ret solide, hanke på hver side, udført af reb. Vægten er til at overse. Da den er lavet af jute efterlader den ingen skrammer, dersom man støder ind i noget med den. Af praktiske grunde har jeg anskaffet en i hver farve - en til hvidvask, en til kulørt.

By: Aarhus C Alder: Over 65 Køn: Kvinde
17/10/2014

virker super til formålet

virker som den skal, og har endda også en mulighed for at kunne lukkes med et snoresystem så gæsterne ikke kan se ens beskidte tøj i kurven hvis den står fremme.

By: KBH
16/01/2014

Super god vasketøjskurv

Det er en super god kurv til vasketøj. Den er både praktisk og smart.

By: Middelfart

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.