Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Vasketøjskurv HARALD B36xL36xH58cm

Varenummer: 1900700

Vasketøjskurv HARALD B36xL36xH58cm

  Pr. stk. 22,50

Specifikationer

Materiale 100% polyester
Størrelse Bredde: 36 cm, Længde: 36 cm, Højde: 58 cm
Yderligere info Kan foldes sammen

Alle kundeanmeldelser

 
53 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/09/2018

Fiks lille sag

Da jeg netop er flyttet har jeg endnu ikke haft den i brug, men det kommer den meget hurtigt.

By: Brøndby Strand Alder: Over 65 Køn: Kvinde
05/04/2018

Skøn og praktisk - men..

Virkelig praktisk vasketøjskurv, som kan foldes sammen til næsten ingenting. Er rigtig glad for den - og så endda til så lav en pris :) Den eneste ting med den er, at stofhåndtagene ikke er særlig stærke - så hvis du har planer om at vaske nogle tunge håndklæder og stort sengetøj, så skal du lige holde øje med, at de ikke går i stykker. Kan dog klart anbefales

By: Horsens Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/04/2017

God nok til prisen

Håndtagene erstattes nemt med nogle hjemmelavet stofstremler, en pakke med 5 stropper ( bruges normalt på håndklæder / viskestykker som mangler en strop ) sælges i Jysk ( 5 stk i en pose, du skal bruge 4 stk. ) , på den måde kan man hurtigt og nemt erstatte håndtagene !

By: Østerbro - København Alder: 55-64 Køn: Mand
10/03/2017

Super god

God og billig

By: Viborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/04/2016

Dårligt køb

Hanke og hjørner kan ikke holde til vægten af tørt tøj selv når den kun er halv fyldt. Kan ikke bruges som vasketøjskurv. 1 stjerne for den kan klappes sammen så den ikke fylder så meget i skraldespanden

By: Kalundborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
22/06/2015

billigt bras

hankene holder ikke til at bære et halvfyldt net. begge hanke røg af da jeg skulle løfte nettet, sikkert god til opbevaring men heller ikke andet

By: Søborg Alder: 45-54 Køn: Mand
14/01/2015

God til prisen

Altså man får jo hvad man betaler for.. Den er god på børneværelset, både til vasketøj men også som opbevaring af bl.a. bamser og andet lejetøj :-) Men våde håndklæder er den ikke så praktisk til ;-)

By: Næstved Alder: 15-24 Køn: Kvinde
16/03/2017

Уникален продукт

Много лек и удобен за ползване кош, може да се сгъва, не заема място

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: Шумен Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/01/2016

Spokojenost

Super koš na třídění prádla v prádelně.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Dolní Němčí
26/09/2015

koš na prádlo

super levny

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Hradec Králové

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.