Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hængende tørrestativ BO 3m tørreplads

Varenummer: 4950800

Hængende tørrestativ BO 3m tørreplads

  Pr. stk. 50,-

Specifikationer

Materiale Metal/plastik
Størrelse Bredde: 33 cm, Længde: 50 cm, Højde: 13 cm
Farve Hvid, Hvid

Alle kundeanmeldelser

 
29 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
26/05/2018

Meget tilfreds

Der var hurtig levering,og jeg er fuldt ud tilfreds med tørrestativet.

By: Vejle Køn: Kvinde
18/11/2016

Vyborny

Poměr cena/výkon. Super

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Brno Alder: 45-54 Køn: Kvinde
03/01/2016

Výborný na sušení menšího prádla

Výborný, babička si ho nemůže vynachválit

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Brno Alder: 45-54 Køn: Kvinde
12/10/2015

sušák

Používám dlouhou dobu na drobné prádlo a jsem velmi spokojená. Běžně jsem ho zavěšovala na topení, v poslední době ho dávám také na zábradlí na balkon.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Opava Alder: 35-44 Køn: Kvinde
18/11/2017

Rossz vétel

Gyenge minőség, első használatnál szétesett. Eleve úgy kaptuk, hogy a termék már rozsdásodott. A szegecs első alkalommal leesett és használhatatlanná vált. Sajnos nem érte meg az árát.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

By: Miskolc Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/10/2018

Praktisk

Jeg har fått brukt det tre ganger så langt. Henger det over gelenderet på verandaen, og det er veldig kjekt for å henge opp noen småting så man slipper å bruke masse plass med et tørkestativ på gulvet.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: 7021
25/05/2018

BalkongTørkestativ

Passer å henge overalt,og passer perfekt på balkongen.Lett lenge så svært fornøyd

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Oslo Alder: 35-44 Køn: Kvinde
17/03/2018

SUSZARKA

JESTEM ZADOWOLONA

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: Szczecin Alder: 55-64
25/07/2017

Suszarka wiszaca

POLECAM DO MAŁYCH MIESZ|KAŃ I KAWALEREK

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: 41-914 BYTOMN Alder: 55-64 Køn: Kvinde
28/04/2017

polecam

Fajna i zaoszczedza miejsce

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: Olsztyn Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.