Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Plaid LOTUS 135x195 grå

Varenummer: 4548763

Plaid LOTUS 135x195 grå

  Pr. stk. 299,-

Specifikationer

Materiale 100% polyester
Vask 30°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Bør altid vaskes med lignende farver
Størrelse Bredde: 135 cm, Længde: 195 cm
Krymp 1-3 %
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Alle kundeanmeldelser

 
689 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
31/12/2018

Lækkert tæppe

Godt nok er det kunststof, men dette tæppe er dejlig blødt og varmt. Vi kæmpes om det og hunden plejer at stjæle det, så måske vi skulle købe et mere. Den normale pris er for høj taget i betragtning at det er 100% kunststof

Skrevet af: Sidsel By: Vejle Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/10/2018

Fælder meget

Den fæller og fnuldre meget, den lugtede også mærkeligt da vi modtog den :/

Skrevet af: Josephine By: Viborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/08/2018

fed plaid

rigtig dejlig plaid...bare træls den kun kostede det halve af hvad jeg betalte ugen efter

Skrevet af: kent By: Billund Alder: 45-54
14/05/2018

Pelset

Det er pelset

Skrevet af: Frederik By: Svendborg Alder: 15-24 Køn: Mand
22/03/2018

Lækkert og varm

Fint str. lækkert og varm. En ren glæde at have om sig.

Skrevet af: Jsk By: Korsør Alder: 35-44 Køn: Mand
03/01/2018

Utilfreds

Lækkert tæppe. Dog er det slet ikke magten til det jeg købte sidste år. Så jeg kan ikke bruge det nye. Så det får i retur igen. Syntes det en skam man laver et allerede godt produkt om. Men at man kalder det præcis det sammen, gør det ikke nemt for kunder at bestille ting online. Pelsen er meget korter og mere tætte end de andre lotus tæpper fra 2017.

Skrevet af: Maja agerup By: Bjerringbro Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/12/2017

Lækkert!

Tæppet er blødt og super lækkert. Det var et godt køb, og skal helt sikkert gentages.

Skrevet af: Sidsel By: Vejle Alder: 15-24 Køn: Kvinde
23/03/2017

plaid

Det skønneste tæppe nogensinde

Skrevet af: Jannie By: Stevnstrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/12/2016

Behagelig og nemt

Meget til frisk og glad for.

Skrevet af: Ghada By: København s Alder: 45-54 Køn: Kvinde
08/12/2016

Lækkert og blødt tæppe

Lækkert og blødt tæppe der til fulde lever op til mine forventninger

Skrevet af: birgith fjorbak By: værløse Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.