Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Luftm. VELOUR COMFORT B99xL191xH42/47

Varenummer: 4739200

Luftm. VELOUR COMFORT B99xL191xH42/47

  Pr. stk. 249,-
 
anmeldelse(r)

Vinyl med blød overflade af velour. Med indbygget pude og elpumpe. Inkl. opbevaringstaske. B99 x L191 x H47 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 99 cm, Længde: 191 cm, Højde: 47 cm
Størrelse usamlet Bredde: 33 cm, Længde: 16 cm, Højde: 37 cm
Vægt 5 kg
Materiale Vinyl
Overflade materiale Velour
Udstyr Indbygget elpumpe, Indbygget pude
Medfølger Opbevaringstaske
Oppumpningstid 2 minutter

Alle kundeanmeldelser

 
372 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
21/01/2019

Alt for kort

En rigtig fin luftmadras men alt for kort den levere ikke op til de 190 den er beskrevet med den måler kun 170 det var virkelig et ærgerligt køb havde den været 190 havde den fået 5 stjerner

By: Frederiksberg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/12/2018

Perfekt til mange formål

Kan varmt anbefale dette produkt. Nem at sætte op og tage ned yderlig ligger man super behagelig på den og når man skal stå ud af den foregår det på en elegant måde og uden besvær ;-)

By: 4140 Borup Alder: Over 65 Køn: Kvinde
09/11/2018

Luftmadras

Jeg bestilte en luftmadras på jysk.dk, og den er indviet, og godkendt.

By: Ry Alder: 45-54 Køn: Kvinde
01/10/2018

Fin madras

Fin madras til pengene, men lige det korteste.

By: København Alder: 35-44 Køn: Kvinde
01/09/2018

Anmeldelse

Varerne levede fuldt op til forventningerne. Der er altid god og kompetent betjening, og smilende personale i Jysk i Grenå.

By: Grenå Alder: 45-54 Køn: Kvinde
29/08/2018

Velour luftmadras

Vi har købt velour comfort luftmadras og er meget tilfreds med den. Vi har flere og benytter luftmadrassen når der er flere gæster end vi har senge til, vores gæster finder at det er et udmærket alternativ at sove på. Ligeledes fylder luftmadrassen ikke meget når den er pakket sammen.

By: Nakskov Alder: Over 65 Køn: Mand
11/08/2018

Luft madresse

Købte denne luft madresse til min søn som skulle på ishockey Camp . Feed back fra min søn var at madrassen holdt luften og var behagelig at sove på i en uge.

By: Hellerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
12/07/2018

Vurdering

Meget lækker og lige til

By: Thisted Alder: 15-24 Køn: Mand
12/06/2018

Genial ekstra soveplads

Denne madras er super nem at puste op/ned og god at ligge på

By: Ishøj Alder: Over 65 Køn: Kvinde
06/04/2018

ET GODT TILBUD

JEG BESTILTE FOR KORT TID SIDEN DENNE LUFTMADRAS MED INDBYGGET PUMPE. dEN VIRKERE FANTASTISK ER LET NAT SÆTTE OP OG AFLUFTE IGEN.

By: ÅBYHØJ Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.