Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Slippers UNO mikrofiber one size

Varenummer: 4303700

Slippers UNO mikrofiber one size

Pr. par 80,- Pr. par 30,-

Specifikationer

Materiale: 100% polyestermikrofiber
Størrelse: Bredde: 12 cm, Længde: 27 cm, Højde: 30 cm
Yderligere info: Kan vaskes ved 30°C og tørretumbles på *.

Alle kundeanmeldelser

 
8 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/02/2017

Varme fødder, endelig

For flere år siden havde jeg sutsko/Slippers i denne stil fra JYSK. Efter jeg i længere tid har gået med konstant kolde fødder kom jeg til at tænke på disse, og er nu en MEGET GLAD kunde, med varme fødder.

Skrevet af: nina niebur By: Silkeborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/01/2016

Dårlig kvalitet

De klarede lige 3 mdr også kom der hul i sutskoen så fyldet røg ud, og sålen hullet

Skrevet af: Merc By: 2300 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/12/2016

Spokojenost

Velmi pohodlné, bačkory jsem dostala jako dárek a jsem za ně moc ráda. Už nikdy studené nohy ;)

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Anna Horáková By: Háj u Duchcova
04/01/2016

OBUV UNO

Papuče jsou výborné, dostal jsem je jako dárek

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Mačák By: Zlín Alder: 55-64 Køn: Mand
13/12/2016

Comfortable but not for heavy use!

These are very comfortable to wear around the house, however they're not for heavy use. I wouldn't wear them all day, but rather in the morning and at night before bed. The bottom tend to wear out fast. I would recommend them only because they're comfortable.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Duncan By: Moss Alder: 25-34 Køn: Mand
18/04/2017

Fajne, ale mało trwałe

Kapcie bardzo fajne, ale niestety szybko się zniszczyły. Materiał uległ przetarciu. Niski wydatek, ale i okres używania niedługi.

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: Alicja By: Zgorzelec Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/01/2016

Wygodne i z klasą

Ciepły i lekki, puchowy materiał. Wygodne na co dzień, bez zbędnych udziwnień. Przydałby się też mniejszy rozmiar jednak ten jest dość uniwersalny. Polecam

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: Marek By: Rzeszów Alder: 25-34 Køn: Mand
16/03/2017

Innesko uno mikrofiber one size

Köpte som present. Mottagaren är mycket nöjd. :-)

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Geri By: Sundbyberg Alder: Over 65 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.