Click & Collect

Prissikkerhed

Nem bytteservice

Stort udvalg af møbler til hjemmet

Spisestuemøbler med bord i eg og sorte stole

I JYSK finder du et stort udvalg af møbler i forskellige stilarter, kvaliteter og materialer. Hvad enten du kan lide et klassisk eller et mere moderne look, kan du finde det her. 

Møbler i Skandinavisk stil

Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at vores hjem er et rart sted at være. Hjemmet er vores personlige base og det sted, hvor vi kan udtrykke vores egen unikke stil. Mange af vores møbler er inddelt i forskellige serier, så det er nemt for dig at bevare et ensartet udtryk i hele hjemmet. Men hvis du kan lide at blande forskellige stilarter, er der også god mulighed for dette. Tag for eksempel vores store udvalg af spisebordsstole, og mix og match dem med vores udvalg af spiseborde. Resultatet er op til dig.

Spændende møbelserie i høj kvalitet

I JYSK finder du et stort udvalg af spændende møbelserie i Skandinavisk stil. Ønsker du at skabe et moderne udtryk i dit hjem, så kig nærmere på RISSKOV-serien. RISSKOV er moderne kvalitetsmøbler med simple metalgreb. 

I JYSK har vi et stort udvalg af sofaer

Skal du have en ny sofa finder du et stort udvalg i forskellige materialer og farver i JYSK. Du finder desuden sofaer i mange forskellige størrelser, så du kan finde en der passer ind i din stue.

Møbelserier i JYSK

Gå på opdagelse i vores store udvalg af møbler. Du kan læse om vores mange forskellige møbelserier her.