Spar momsen

Bredt udvalg i møbler til din stue

Din bolig behøver ikke at være indrettet med dyre møbler for at være hyggelig og smart. Du kommer langt i JYSK med vores brede møbelsortiment til fornuftige priser. Uanset om du mangler en sofa, et spisebord eller nye møbler til hele din dagligstue har vi, hvad du står og mangler.

Levering fra 19 kr.

Hurtig levering

Nem bytteservice

I JYSK har vi et stort udvalg af sofaer

Skal du have en ny sofa finder du et stort udvalg i forskellige materialer og farver i JYSK. Ønsker du at sætte dit helt eget præg på din bolig anbefaler vi vores ALLINGE modulsofaer. Her har du mulighed for at sammensætte din egen sofa i et væld af kombinationsmuligheder – uanset om du ønsker en rummelig hjørnesofa eller en lille sofa med chaiselong.

Spændende møbelserie i høj kvalitet

I JYSK har vi inddelt vores møbler i forskellige serier, så det er nemt for dig at sikre en gennemgående stil i dit hjem. Du kan blandt andet skabe et rustikt udtryk med vores stemningsfulde møbler fra DENVER-serien. Hvis du derimod ønsker en mere moderne oplevelse skal du gå efter SANTA FE-serien, der er kvalitetsmøbler udført i højglans.

Flotte møbler i JYSK

Gå på opdagelse i vores store udvalg af møbler. Du kan klikke på alle varerne i kataloget og finde aktuelle priser og informationer.