Click & Collect

Prissikkerhed

Nem bytteservice

Havemøbler, parasoller, trampoliner og meget mere

Moderne havemøbelsæt med 4 stole

JYSK leverer altid gode tilbud, når vi rykker udenfor. Med et stort udvalg af klassiske havemøbler i FSC-træ, aluminium, flet og plast, er du næsten helt sikker på at finde noget til din smag. Uanset hvilke havemøbler du allerede har eller køber, så finder du også hynder, der passer til. 

Sådan vælger du dine havemøbler

Få mere ud af sommeren, med det rette valg af havemøbler. Havemøbler findes i mange forskellige materialer, der til forveksling kan ligne hinanden. Vi har samlet en række gode råd til, hvad du bør være opmærksom på og hvilke muligheder du har, så du kan træffe det helt rigtige valg, når du skal købe nye havemøbler. Læs, hvordan du vælger de rigtige havemøbler her.

Havemøbler for enhver smag i JYSK

Sommer er lig med lange dage i det fri, og mange af os nyder også at spise under åben himmel. Derfor er det vigtigt med gode havemøbler, så du sidder komfortabelt. JYSK er blandt Europas største forhandlere af havemøbler, og her på JYSK.dk finder du inspiration til alle slags haver, terrasser og altaner. Vi har et stort udvalg af havemøbler, som er funktionelle og fås i mange forskellige design og farver.

Mange af vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie. Vedligeholdelsesfrie havemøbler er ideelle, hvis du er typen, der forbinder sommeren med lange afslappende dage og ikke ønsker at bruge tid på at vedligeholde dine havemøbler. Læs mere om, hvordan du bevarer din havemøbler pæne år efter år. 

JUTLANDIA – funktionelle havemøbler i god kvalitet

JUTLANDIA® er opkaldt efter Jylland. Det var også her JYSK blev grundlagt i 1979. JUTLANDIA kombinerer skandinavisk design, funktionalitet og komfort i et stort udvalg af materialer. En stor del af vores havemøbler er vedligeholdelsesfri, hvilket er ideelt, hvis du foretrækker at bruge dine sommerdage på bare at slappe af. JUTLANDIA tilbyder også havemøbler i træ, hvoraf den største del er FSC®-certificeret. Det betyder, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug, som sikrer ordentlige forhold for natur, dyr og mennesker. Læs mere om JUTLANDIA havemøbler her.

FSC® – din sikkerhed for bæredygtige havemøbler

Langt størstedelen af vores havemøbler i træ stammer fra FSC-certificerede skove. Det er din sikkerhed for bæredygtige havemøbler og, at træet er produceret med respekt for natur, dyr og mennesker. Derudover var vi i 1999 medstifter af The Forest Trust, som blandet andet arbejder med at fremme FSC-certificeret skovbrug. Læs mere om vores FSC-certificerede havemøbler her.

 

Vedligeholdelse af havemøbler

Sådan plejer du dine havemøbler.

FSC havemøbler

Værd at vide om FSC havemøbler.

JUTLANDIA havemøbler

Stort udvalg af kvalitetshavemøbler.

JYSK havemøbler blog
Blog - Havemøbler

Lad dig inspirere af vores store udvalg.