Click & Collect

Prissikkerhed

Nem bytteservice

Stort udvalg i gardiner, vinduesafskærmning og tilbehør

Gardiner

I JYSK finder du alle former for gardiner, vinduesafskærmning, metervarer og tilbehør. Vi kan desuden lave gardiner efter speiclamål til dig. Vi laver persienner, lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner i specialmål tilpasset dine behov. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dine gardiner skal se ud, og så tager vi os af resten.

At finde de rette gardiner til dit hjem kan godt være lidt af en jungle. Der findes nemlig et væld af forskellige typer, materialer og design. Hvad skal du egentlig vælge? Læs vores guide til, hvordan du vælger de helt rigtige gardiner til dit hjem her.  

Indret hjemmet med nye gardiner

At vælge gardiner til dit hjem, handler om mere end at sikre privatliv, og at afskærme for sollys. Smarte og trendy gardiner, er blevet en stor del af vores boligindretning, der kan gøre hjemmet både hyggeligt og elegant. Det handler om at forene harmoni og stemning i et behageligt indeklima. Det kan derfor være en fordel at overveje rummets indretning og lysindfald, inden man vælger gardintype.

Inden du køber gardiner, bør du bl.a. tage stilling til:

  • Hvilken stemning, der ønskes i rummet.
  • Om rummet skal kunne mørklægges, eller det skal skærme af udefra.
  • Gardinets fremtræden i rummet.

Gardiner i specialmål

Hos JYSK kan du bestille gardiner i specialmål. Det gælder gardinlængder og persienner samt plissé-, folde-, lamel-, og rullegardiner. Få tips til hvordan du tager mål til gardiner, så du kan få en løsning i specialmål.

Læs mere om gardiner i specialmål

Savner du inspiration til dine gardiner, så få gode idéer i den nye gardinguide

I gardinguiden får du tips til, hvordan du tager mål til almindelige gardiner. Du kan også læse om, hvilket materiale gardinerne bør sys i, og hvordan du hænger dine nye gardiner op.

JYSK Gardinguide 2016