Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa STATHELLE grå

Varenummer: 3627401

Sovesofa STATHELLE grå

Denne vare kommer direkte fra vores leverandør. Læs mere.

  Pr. stk. 2499,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 3-personers sofa, som nemt kan laves om til en komfortabel seng ved at vippe ryggen bagover. Betræk i mørkegråt stof og skrå ben i træ. Udslået liggemål 125x195 cm. B110 x L195 x H91,5 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 3-personers sovesofa
Materiale Skum, Metal, Krydsfiner, Polyester, Massiv eukalyptus,
Massivt gummitræ
Gummitræ er en forholdsvis blød træsort.
Behandling
Klar lak
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Fyld Skum
Yderstof
100% polyester
Polyester har en meget høj lys- og farveægthed og falmer sjældent. Polyester er samtidig smuds- og vandafvisende.
Farve Mørkegrå, Grå
Størrelse samlet Bredde: 110 cm, Længde: 195,0 cm, Højde: 91,5 cm
Sædehøjde 41
Sædedybde 64
Udslået liggemål Bredde: 125 cm, Længde: 195 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 128 cm, Længde: 198 cm, Højde: 22 cm
Antal kolli 1
Egenskaber Uden magasin

Alle kundeanmeldelser

 
1 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
17/01/2018

Så fin!

Virkelig flot sovesofa, man ligger/sidder vildt godt i den. Lækkert design. Da den ankom var sofaen samlet, jeg skulle kun sætte ben på. Det glider let over gulvet, hvis man vil rykke rundt på den. 5 * herfra

By: Åhus C Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.