Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa HOLSTEBRO sort

Varenummer: 3601201

Sovesofa HOLSTEBRO sort

  Pr. stk. 850,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 3-personers sofa, som nemt kan laves om til en komfortabel seng. Hynder i kunstlæder og formstabil skum. Udslået liggemål 108x180 cm. B181 x H81 x D91 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 3-personers sovesofa
Materiale
Kunstlæder
, Skum, Metal, Krydsfiner,
Massiv fyr
Kunstlæder er stof, der har fået en overfladebehandling, så det ligner læder. Kunstlæder er slidstærkt, men har ikke så lang en holdbarhed som ægte læder. Husk der ikke må bruges kemikalier, læderplejemiddel, rengøringsmidler eller lignende. Kunstlæder rengøres udelukkende med en hårdt opvredet klud.
Fyrretræ er en blød træsort.
Fyld Skum
Farve Sort
Størrelse samlet Bredde: 181 cm, Højde: 81 cm, Dybde: 91 cm
Sædehøjde 36
Sædedybde 54
Udslået liggemål Bredde: 108 cm, Længde: 180 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 109 cm, Længde: 183 cm, Højde: 16 cm
Antal kolli 1
Egenskaber Uden magasin

Alle kundeanmeldelser

 
307 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
28/10/2018

Holstebro sovesofa

Rigtig dejlig at sidde på og skøn at sove på

By: Skanderborg Alder: 35-44 Køn: Mand
14/10/2018

sovesofa Holstebro

Stor skuffelse over at man på hjemmesiden overhovedet ikke kan se at sofaens ryghynde ikke kan nå ind til væggen. Vil i fremtiden nok ikke købe så store ting på Jeres hjemmeside.

By: Tåstrup Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/09/2018

Sovesofa

Super nem at samle, meget stilren. Passer perfekt til et ungdommeligt værelse

By: Struer Alder: 35-44
15/07/2018

Nice

Good

By: Farum Alder: 15-24
03/06/2018

Elendig

Allerede da samlede virkede ryglæn ikke !!

By: Grevinge Køn: Kvinde
03/06/2018

sovesofa

god service

By: Kokkedal Alder: 25-34 Køn: Mand
03/01/2018

Hård

En meget hård madras, så vi købte en topmadras. Ellers kunne man ikke sove på den.

By: Sønderborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
07/05/2017

sovesofa læderlock

perfekt og sove på så alt er som det skal være

By: Randers NØ Alder: 45-54 Køn: Mand
07/04/2017

Sovesofa

Godt tilfreds med sovesofaen. Den er til min 9 årige datter og lige hvad hun ønskede sig.

By: Redsted Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/03/2017

Sovesofa Holstebro

Det er en fin sofa til små penge. Jeg skal kun bruge den til at sove på en gang imellem, så jeg har ikke brug for en luksusmodel. Skulle jeg bruge den tit, ville jeg vælge en sofa, som er lidt længere.

By: Gørding Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.