Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 80x200 GOLD B30 latex antracit

Varenummer: 3246123
GOLD
KAMPAGNE

Madras 80x200 GOLD B30 latex antracit

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

  Pr. stk. 3750,-
 
anmeldelse(r)

Dobbeltfjedret luksusmadras med 5 komfortzoner, som giver en præcis og optimal støtte. Øverst multipocket-fjedre 500/m², polstret med højelastisk koldskum og purskum. Nederst minibonell-fjedre 150/m². Inkl. 8 cm tyk topmadras med vaskbart strækbetræk og kerne af åndbar latex, som effektivt leder overskydende varme væk. Ekskl. ben. 80x200 cm

Prøv en GOLD madras - du har 100 nætter til at sove på det

For at være sikker på, at du vælger den helt rigtige madras, kan du prøve vores GOLD madras i 100 nætter. Og hvis du ikke er 100% tilfreds med madrassen, så bytter vi med et smil. Læs mere om vores GOLD madrasser her. 

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl Ekskl.
Matchende gavl GOLD H20, GOLD H20 høj, GOLD H25
Størrelse Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm, Højde: 36 cm, Total højde fra gulv: 59 cm (ved tilkøb af ben på 23 cm)
Madrastype Boxmadras
Størrelse Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm, Højde: 28 cm
Hårdhed Ekstra fast
Fjederindlæg
Multipocket+Minibonell
Madrassen indeholder to lag fjedre med Multipocket-fjedre i det øverste lag. Fordelen ved en dobbeltfjedret madras er, at fjedrene følger kroppens linjer bedre og dermed giver en bedre liggekomfort. Multipocket-fjedre er den mindste og tyndeste af de fjedertyper, der anvendes i JYSK. Multipocket-fjedrene yder også flest støttepunkter til kroppen, da der kan være flere fjedre per m2. I et pocketfjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjedre/m² 500+150
Komfortzoner 5
Materiale Vævet
Bolster 62% polypropylen airo/38% polyester
Polstring 20mm koldskum 37kg/m³ // 15mm purskum 20kg/m³
Farve Antracitgrå
Ben/meder Ekskl.
Vask Nej
Inkl. topmadras
Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm, Højde: 8 cm
Kerne
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kerne komposition 80% syntetisk latex/20% naturlatex
Kernekvalitet 65 kg/m³
Kernehøjde 5 cm
Materiale Strækbetræk
Bolstermateriale 100% polyester
Quiltning 300g/m² polyester
Farve Hvid
Vask 40°C, kun betræk
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Professionel kemisk rens i kulbrinterensevæske - mild proces
Instruktion Lynlåse bør lukkes før vask
Boxklemmer Ekskl.
Skruer Ekskl.
Garanti 25 års madras garanti
Vægt 35,3 kg

Alle kundeanmeldelser

 
12 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
16/03/2019

En klar opgradering

En klar god madras der er god og fast. Har i hvert fald ikke bøvl med at ryggen bliver øm mere

Skrevet af: By: Silkeborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
23/02/2019

Hård som et bræt

For mig var denne seng hård som et bræt. Jeg følte slet ikke der var nogen affjedring, hofter og skuldre sank ikke ned. Fik ondt i hofterne og i nakke/hoved af at ligge på den og havde problemer i flere uger efter bare én nat. Jeg tror man skal veje en del mere end mine 65 kg for ikke at føle, man ligger på et bræt. Jeg byttede til C35, der i stedet er helt fantastisk til mig. Min enkelte stjerne er baseret på min oplevelse, men for en tungere person kan sengen nok opleves helt anderledes god.

Skrevet af: By: Nyborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
08/09/2018

Superb!

Har aldrig prøvet så god en seng før. Har gået med smerter i ryggen og de er drastisk aftaget efter at have skiftet til denne seng.

Skrevet af: By: Tommerup st. Alder: 45-54 Køn: Mand
24/03/2018

valuta for pengene

Jeg har på kampagnetilbud købt denne seng for 3500,- og jeg vil mene,at jeg har fået noget for mine penge,idet at madrassen virker meget lukseriøs, med en tilpas fasthed,så man ikke ligger der og gynger.

Skrevet af: By: Brande Alder: 55-64 Køn: Mand
04/05/2017

Rigtig dejlig seng, trodes skøjtende Topmadras!

Sengen er virkelig behagelig at sove i. jeg er gået fra en gammel seng til denne, og det er helt sikkert en forandring der vil noget! Eneste minus er at topmadrassen skøjter rundt. jeg undre mig lidt over at man ikke har gjort noget for at få topmadrassen til at ligge hvor den skal når man tænker på at prisen på sengen er 7999,- jeg synes ikke det burde være nødvendigt at skulle bruge flere penge på at købe en form for skridsikker underlag og ligge imellem. det er helt sikkert noget jeg lige vil forbi Jysk og snakke med dem om. for det kan sgu ikke være rigtigt. Havde topmadrassen lagt stille så havde den fået 5 stjerner. :)

Skrevet af: By: Skanderborg Alder: 25-34 Køn: Mand
03/03/2017

Lækker madras

Det bedste søvn jeg nogensinde har fået, ingen led med smerter efter en for blød seng, er lettere hard, men en drøm at sove på.

Skrevet af: By: hamburg Alder: 45-54 Køn: Mand
12/02/2017

Boxmadrasser

Yderst tilfreds både med servicen i forretningen på Nørrebro og på hjemmesiden - og sengene er vi meget tilfredse med.

Skrevet af: By: København Alder: Over 65 Køn: Kvinde
17/09/2016

Skønneste madras ever.

Var lidt i tvivl om hvilken faste madras vi ville have. også kan man jo teste dem af en tid derhjemme. Men vi valgte B30 og dette har vi aldrig fortrudt, det er en fast madras som tilpasser dig. Har aldrig sovet så godt I mit liv.

Skrevet af: By: Hamburg Alder: 45-54 Køn: Mand
22/07/2016

Rigtig fin seng.

Umiddelbart har jeg ikke noget negativt at sige om denne seng. Jeg har købt 2x90, og de står fint ved siden af hinanden. Tilpas god hårdhed i madrassen og topmadrassen, og man ligger rigtig god. Derudover en ret flot seng synes jeg :-)

Skrevet af: By: Valby Alder: 25-34 Køn: Mand
27/06/2016

Perfekt

Super dejlig seng for dem, der hverken skal have en for hård eller for blød at ligge på. Kender den i forvejen via familien, og den er lige god at ligge på efter flere år.

Skrevet af: By: Vejle Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.