Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kontinental 140x200 GOLD C75 DREAMZONE

Varenummer: 3345357
GOLD

Kontinental 140x200 GOLD C75 DREAMZONE

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 19999,-
 
8 anmeldelse(r)

En kontinentalseng giver dig en samlet løsning med fokus på design og komfort. Øverst en 10 cm tyk topmadras med åndbar latex. Herunder 2 vendbare springmadrasser med pocket-fjedre 210/m², inddelt i 7 komfortzoner. Springmadrasserne er polstret med purskum og samlet tæt i ét betræk. Nederst en boxmadras med pocket-fjedre 210/m². Box- og springmadrasser er betrukket med slidstærkt, eksklusivt møbelstof. Inkl. ben. 140x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl: Ekskl.
Matchende gavl: GOLD H75
Total størrelse inkl. ben: Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 70 cm
Base
Størrelse: Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 29 cm
Fjederindlæg:
Pocket
I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjedre/m²: 210
Polstring: 25mm purskum 20kg/m³
Materiale: Møbelstof
Bolster: 58% polyester/42% bambus/viskose
Farve: Sand
Springmadras
Størrelse: Bredde: 2x70 cm, Længde: 200 cm, Højde: 18 cm
Hårdhed: Fast
Fjederindlæg:
Pocket
I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjeder/m²: 210
Zoneinddelt: 7
Bolstermateriale: 100% polyester
Polstring: 25mm purskum 20kg/m³
Farve: Sand
Topmadras
Madrastype: Topmadras
Størrelse: Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 10 cm
Topmadraskerne:
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kernekvalitet: 55 kg/m³
Kernehøjde: 6 cm
Quiltning: 500g/m² polyester
Materiale: Strækbetræk
Bolstermateriale: 100% polyester
Farve: Hvid
Vask: Nej
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Tørres af med en fugtig klud
Ben og meder: Inkl. ben
Højde på ben/meder/hjul: 13 cm
Boxklemmer: Ekskl.
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber:
Bambus fibre
Tekstiler, der indeholder bambusfibre, har antibakterielle egenskaber. Effekten bevares selv efter gentagne vaske.
Garanti: 25 års madras garanti
Vægt: 96 kg

Alle kundeanmeldelser

 
8 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/05/2018

Dejlig seng

En rigtigt lækker seng!

Skrevet af: Isabel Pretorius By: Ribe Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/11/2018

Dessverre for hard :-(

Senga er fin, den, selv om overmadrassen stikker utenfor resten av senga. Fastheten var det stor forskjell på fra den vi prøvde i butikken og den vi nå har hjemme, dessverre.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Kari Anne By: Iveland Alder: 35-44 Køn: Kvinde
08/10/2018

Utrolig fornøyd

Jeg har aldri sovet så godt som jeg gjør i min nye kontinental dreamgold c75. Senga er fast, god og helt perfekt. jeg er kjempefornøyd.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Renate Jensen By: 1344 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/08/2018

<3

Nydelig å ligge i, veldig pen å se på! Vi er kjempe fornøyde!

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Lena By: 4820 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
21/06/2018

Behagelig

En meget behagelig og fin seng. Tok litt lang tid fra vi bestilte til vi fikk den og betalte for levering inn men det fikk vi ikke

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Hege By: 1476 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/06/2018

Heltopp seng

Meget behagelig,sover så godt,og våkner med et smil om munnen. Flott service i butikken,og gutta som leverte sengen og bar den opp i 5 etc.uten heis,var meget service innstilt og hyggelige,topp

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Ingar Helge Gimle By: 0464 Alder: 55-64 Køn: Mand
18/04/2018

****

Seng er veldig behagelig til å sove på eller sitte og lese bok. Takk for gode råd og service fra Jysk Strømmen.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Kasia By: 1482 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/01/2018

Kontinental GOLD

Ligger å sover så godt som aldri før. #Helt konge seng.#

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Leiv Eikeland By: Karmsund Alder: 55-64 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.