Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode LIMFJORDEN 3+3 skuffer hvid

Varenummer: 3618922
PLUS

Kommode LIMFJORDEN 3+3 skuffer hvid

  Pr. stk. 900,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. B161 x H78 x D48 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 161 cm, Højde: 78 cm, Dybde: 48 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 84 cm, Længde: 168 cm, Højde: 32 cm
Vægt 80 kg
Antal kolli 3

Alle kundeanmeldelser

 
111 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/02/2019

Elsker den.

Virkeligt det bedste køb! Jeg er så glad for min kommode og når man først lige finder ud af det, er den faktisk også nem at samle trods der var flere plader med end der skulle bruges :-)

By: Kalundborg Alder: 25-34
30/08/2018

Fin kommode til prisen

Kunne samles uden problemer og har en god kvalitet i forhold til den forholdsvis lave pris. Bagbeklædning var delt i to og for stor. Enten kan den undlades eller saves til.

By: Aarhus Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/08/2018

Kommode

Super god kundeservice. Alle fittings var 100% Kan varmt anbefales. Jeg er meget tilfreds.

By: smørum Alder: Over 65 Køn: Kvinde
19/04/2018

Ok produkt

Savner bare at overfladen er lidt mere smus afvisende

By: vordingborg Køn: Mand
19/03/2018

Kan ikke anbefales

Kommoden er sådan set udmærket, når man efter meget besvær får den monteret. Soklen passet ikke som den skulle, kommoden blev skæv, hvilket medførte at skufferne ikke rigtig kunde monteres. Demontering af bagbeklædningen og tilpasning af soklen skulle til for at skufferne kunde monteres og køre i de medfølgende skinner. Dette burde være unødvendigt :-(

By: Dybvad Alder: 55-64 Køn: Mand
07/03/2018

Kommode

En god rumlig kommode til de penge

By: Haderslev
22/01/2018

Kommode Limforden 3+3

Det er virkelig det dårligste produkt jeg nogensinde har købt, det er ikke brugervenligt. I det produkt jeg købte, var der flere plader end der var i brugsforvirringen som ikke var mærket med tal, ej heller huller hvis det skulle bruges. plade 5 og 5 var ikke lige lange, der manglede værktøj i kassen. Det er de værste spildte 900 kr, sidste gang jeg handler hos Jysk. ikke blot for produktet men ligeså kundebetjeningen i Nakskov, Lolland var utrolig ringe, og med ubehøvlet kommentar fra personale.

By: Nakskov Alder: 15-24 Køn: Kvinde
18/12/2017

Kommode LIMFJORDEN 3+3 skuffer

Der er skrevet meget på denne kommode, vil sige den er ikke nem. Brug tegningen i den rækkefølge som er så går fint. Men den tager lidt tid.

By: skagen
18/12/2017

Kommode LIMFJORDEN 3+3 skuffer

Der er skrevet meget på denne kommode, vil sige den er ikke nem. Brug tegningen i den rækkefølge som er så går fint. Men den tager lidt tid.

By: skagen
13/10/2017

kommode limfjorden

køb ikke denne vare ,da skufferne er umulige at få i. resten af kommoden er nem at samle. men det hjælper ikke at have en kommode uden skuffer i .

By: århus Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.