Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode FAURHOLT 3+3 skuffer hvid

Varenummer: 3627210
GOLD

Kommode FAURHOLT 3+3 skuffer hvid

  Pr. stk. 2499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner og metal. Skuffer med soft-close og fuldt udtræk. B116 x H75 x D39 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
MDF
,
Melamin
, Metal, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
,
Soft-close
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Med soft-close lukkes låger og skuffer nænsomt og lydløst.
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 116 cm, Højde: 75 cm, Dybde: 39 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 54 cm, Længde: 122 cm, Højde: 11 cm

Alle kundeanmeldelser

 
2 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/10/2018

HIJAINEN JA TOIMIVA & siisti LIPASTO

9+

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: VANTAA Alder: 45-54 Køn: Kvinde
06/01/2018

Snygg men dålig kvalite

Absolut mycket snyggare än ikeas motsvarande Men! hade monteringsdetaljerna såsom vridklips och motsvarande varit i paritet med priset hade den fått full pott men dessa vart mer än undermåliga fick ihop möbeln till slut men fick andvända sättlim för att få ihop den tillräckligt bra tyvärr Så bättre kvalite på vridklipsen som är alldeles för tunna och drar för dåligt så får byrån ett bra betyg av mig

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: göteborg Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.