Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hylde SATTRUP 73x52 2 stk. eg

Varenummer: 3672197

Hylde SATTRUP 73x52 2 stk. eg

  Pr. pk. 200,-

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Størrelse samlet Bredde: 73 cm, Højde: 2 cm, Dybde: 52 cm
Størrelse usamlet Bredde: 53 cm, Længde: 76 cm, Højde: 4 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
17 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
15/10/2017

Forkerte mål

De hylder man modtager har målene 72,5 x 51,5 cm. Vær opmærksom på dette hvis I køber dem til andre skabe. Ellers fine hylder.

Skrevet af: By: Hørsholm
05/11/2018

Razocarenje

Police sam kupila uz ormar koji sam cekala jako dugo da bih na kraju dobila isti ostecen. Bacen novac.

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: By: Mostar Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/02/2019

Spokojenost

Perfektně sedí do skříně

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Kralovice
17/09/2017

Police

Ok v pořádku

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Jaroměř Alder: 35-44 Køn: Kvinde
26/01/2019

Αξιοπρεπέστατη για το κόστος της !!

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια...δύο ράφια μελαμίνης είναι, καλής ποιότητας για το κόστος τους !!

Oprindeligt skrevet på jysk.gr

Skrevet af: By: ΑΘΗΝΑ Alder: 35-44 Køn: Mand
06/09/2018

csalódás

Csomagolás sérült volt,hiányzott a poltarrtó

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: By: Budapest Alder: 55-64 Køn: Mand
04/01/2018

Egyszerü polc

A polc jól illeszkedik a szekrényben.

Oprindeligt skrevet på jysk.hu

Skrevet af: By: Komló Alder: 35-44 Køn: Mand
08/12/2018

Planken

Deze planken zijn prima. We hadden eerst de verkeerde gekregen. De afhandeling was erg naar. Terug naar de winkel om de verkeerde planken terug te brengen en weer terug om de 30 euro verzendkosten ,voor de tweede betaald , te halen. Helaas niet zo klant vriendelijk.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Rijnsburg
05/12/2018

Planken

I ordered 2 times 73cm long products with slots (as in foto is) and i recieved 2 times 72,5 cm without slots later then in order.In scale 0-10 i give You 1.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Tilburg Alder: 25-34 Køn: Mand
30/09/2018

Plankensattrup

Goed

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Emmen Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.