Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Tørrestativ LEIFHEIT Basic 18m tørresnor

Varenummer: 4927000

Tørrestativ LEIFHEIT Basic 18m tørresnor

  Pr. stk. 100,-

Specifikationer

Materiale Stål
Størrelse Bredde: 55 cm, Længde: 182 cm, Højde: 105 cm
Farve Hvid, Blå

Alle kundeanmeldelser

 
92 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/04/2018

Tørrestativ

Det virker

Skrevet af: By: Odense sv Alder: Over 65 Køn: Mand
19/03/2018

Leifheit Tørrestativ

Godt og funktionel tørrestativ

Skrevet af: By: Skovlunde
20/08/2017

God til prisen

Fint tørrestativ, let at stille op og sammenklappet, fylder det ikke ret meget,,

Skrevet af: By: Stege Alder: 55-64 Køn: Kvinde
07/05/2017

Tørrestativ LEIFHEIT 18M tørresnor basic

JEG ER MEGET GLAD FOR MIT NYE TØRRESTATIV, HAR NETOP VALGT DENNE MODEL, DA JEG BEDST KAN LI' DEN GODE - (GAMLE) MODEL.

Skrevet af: By: 4690 Haslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
06/12/2016

Billig lort

Den ene side fillede sammen ved vægten af et par sweatshirts og med tiden er flere af stængerne i midten faldet af. Og så larmer og radler den når man flytter rundt på den. Køb hellere den anden model de har den er bedre på alle måder.

Skrevet af: By: Vanløse Alder: 25-34 Køn: Mand
26/07/2016

Tørrestativ

Det er godt solidt og vælter ikke ude.

Skrevet af: By: Kbh 2300 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
30/06/2016

Perfekt

Som jeg forventede

Skrevet af: By: Græsted Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/06/2016

God til prisen

Super fint tørrestativ. Nemt at samle og benytte. Super til prisen

Skrevet af: By: Korsør Alder: 15-24 Køn: Kvinde
20/05/2016

Tilfreds

Jeg er glad for mit tørrestativ og især når man tænker på, hvor billigt der var. Det er nemt at folde sammen og gemme væk.

Skrevet af: By: Hvidovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
12/03/2016

Tørrestativ

Perfekt stativ i størrelsen, når man også bruger tørretumbler, og nemt at flytte rundt på.

Skrevet af: By: Lyngby Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.