Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Fra 6.-19.12.2019 får du fri fragt på alle GLS-pakker 

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%* - SE TILBUD
Ubegrænset returret i JYSK

Du kan altid returnere dit køb

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Kundeservice, Service, Returnering

Måske viser det sig, at din nye sofa er for stor til din stue. Eller at du pludselig finder det sengelinned, du købte som gave for et år siden, men aldrig gav væk. Eller det kan være, at du har købt en pavillon til sommerens havefest, men efter at have pakket ud og samlet den, opdager du, at den er for stor. Dette er blot nogle eksempler på situationer, der er dækket af JYSKs Retur- og bytteregler.

Du kan bytte eller returnere varer købt hos JYSK, hvis du ombestemmer dig. Vi refunderer det fulde beløb – uden tidsbegrænsning – på varer, der returneres med købsdokumentation. Det gælder, uanset om varerne er købt i en butik eller online.

Bemærk venligst:

  • Hvis du ikke har købsdokumentation (bon eller faktura), tilbyder vi at bytte til en anden vare eller et tilgodebevis.
  • Hvis du returnerer en vare, der er beskadiget eller brugt på en måde, der i betydelig grad forringer dens værdi, forbeholder vi os ret til at reducere godtgørelsen.
  • Specialfremstillede varer såsom metervarer, madrasser eller garderobeskabe i specialmål har generelt en reduceret returneringsværdi.
  • Vi refunderer fragtomkostningerne ved købet af varen. Omkostningerne til returfragt dækker du selv.
  • Derudover tilbyder vi en 100 dages prøveperiode på GOLD madrasser. Læs mere om GOLD madrasser.
     

Sådan returnerer du et produkt købt på JYSK.dk eller i en JYSK butik

Selvom du har købt noget online, skal det ikke være indviklet at ændre mening. Derfor har vi gjort det nemt for dig. 

Du kan bytte eller returnere dine produkter i en af vores JYSK butikker over hele Danmark og undgå forsendelsesomkostninger. Bring varen til en JYSK butik i den originale emballage, hvis det er muligt. Husk at medbringe en udskrift/kopi af din faktura. Alternativt kan du bede JYSK om at arrangere returforsendelsen. Du skal blot udfylde returformularen eller kontakte Kundeservice. I dette tilfælde dækkes omkostningerne ved returforsendelsen af dig selv.

Vær opmærksom på, at omkostningerne ved yderligere services, såsom levering med indbæring, ikke refunderes, hvis leveringen er sket.

Læs også om Fortrydelses- og bytteret under vores Salgs- og leveringsbetingelser.

Hvis du foretrækker at returnere varen på samme måde, som du fik den leveret, kan du også det. Du skal bare kontakte vores kundeservice.

 

 

Louise Content Specialist

Comments