Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Duftolie i flaske ALVILDE 100ml.

Varenummer: 1947500

Duftolie i flaske ALVILDE 100ml.

  Pr. stk. 35,-

Specifikationer

Type Duftolie
Materiale Glas, Olie, Træ
Yderligere info Træpindene får duften fra duftolien til at sprede sig.

Alle kundeanmeldelser

 
34 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/07/2016

Super med duft

Det var let at finde varen på nettet så det skulle bare hentes. Nu er der en skøn duft på toilettet hele tiden. Super skønt

By: Glamsbjerg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
27/04/2014

Skønne duftolier

Ud over at være meget dekorative f.eks. på badeværelset eller i soveværelset udsender de medfølgende pinde en vidunderlig frisk duft. I soveværelset er det godt med lavendel; det giver en rolig søvn. Skulle duften være for stærk, så fjern nogle af pindene. Husk at vende pindene ca. hver anden måned. Beholderne har en passende størrelse så de ikke vælter så let. Det er lidt svært at

By: Aarhus
28/08/2018

Отличен

Дълготраен, елегантен, ненатрапчив аромат.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: София
01/09/2015

echo fragrance sachet

echo fragrance sachet беше добър продукт/с различни аромати, бройки - единични/, но отдавна изчезна. Смятате ли да го възстановите?

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: софия
Jysk Svar fra JYSK

Здравейте,

"Echo fragrance sachet" е ароматизатор, който се е предлагал в стария асортимент. Няма да го предлагаме отново, но най-вероятно ще имаме нещо подобно.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

02/02/2018

Příjemná vůně

Koupím znovu. Líbí se mi.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Plzeń Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/08/2016

Doporučuji

Cena v poměru s výdrží je odpovídající, příjemná vůně

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Karlovy Vary Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/10/2015

Vydrží dlouho a hezky voní

- dlouhá výdrž - hezká, nevtíravá vůně

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Brno Alder: 25-34 Køn: Mand
08/12/2018

Bačen novac

Miris vanilije se uopće ne osjeti u prostoriji. Moze se pomirisati direktno iz bočice. Ne preporučam ovaj proizvod!!!

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

By: Solin Alder: 35-44 Køn: Mand
21/01/2018

Olejek zapachowy w butel. ALVILDE

super zapach

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: zgierz Alder: 35-44 Køn: Kvinde
10/01/2017

Polecam!

Piękny zapach, aż chciałby się ciągle przebywać blisko. No właśnie blisko, ponieważ zapach jest niestety słabo wyczuwalny, wydaje mi się że to kwestia pałeczek, jednak nie próbowałem zamienić je na inne. Mimo wszystko poleciłbym ten produkt dla samego zapachu. Być może lepiej się sprawdzi w mniejszych pomieszczeniach.

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: Warszawa Alder: 25-34 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.