SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%KØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

JYSK VIDEOER

Se vores videoer og få inspiration til din indretning, gode råd til valg af madras, dyne m.m., information om vedligehold og anden viden om JYSK produkter.

Hvad leder du efter?

En elevationsseng er det rigtige valg, hvis du har rygproblemer, kan lide at læse, se tv eller bruge din tablet i soveværelset.

Find den rette elevationsseng

02:26 - En elevationsseng er det rigtige valg, hvis du har rygproblemer, kan lide at læse, se tv eller bruge din tablet i soveværelset.

Hvorfor vælge en boxmadras? Hvilke typer fjedre er der? Lær hvordan en boxmadras kan hjælpe dig til en bedre søvn.

Vælg den rette boxmadras

02:01 - Hvorfor vælge en boxmadras? Hvilke typer fjedre er der? Lær hvordan en boxmadras kan hjælpe dig til en bedre søvn.

Hvilke fordele er der med en skummadras, og skal du vælge purskum, koldskum, memory-skum eller latex?

Hvorfor vælge en skummadras?

02:48 - Hvilke fordele er der med en skummadras, og skal du vælge purskum, koldskum, memory-skum eller latex?

Hvorfor vælge en springmadras? Hvilke typer fjedre er der? Lær hvordan en springmadras kan hjælpe dig til en bedre søvn.

Hvorfor vælge en springmadras?

03:00 - Hvorfor vælge en springmadras? Hvilke typer fjedre er der? Lær hvordan en springmadras kan hjælpe dig til en bedre søvn.

Ønsker du et renere og sundere sovemiljø? Vil du beskytte din madras og forbedre din sovekomfort?

Rullemadrasser og topmadrasser

02:20 - Ønsker du et renere og sundere sovemiljø? Vil du beskytte din madras og forbedre din sovekomfort?

Få en god nats søvn med en dyne i den rigtige størrelse og med den rette isoleringsevne. Lær mere om naturfyld og fiberfyld.

Vælg den rette dyne

02:20 - Få en god nats søvn med en dyne i den rigtige størrelse og med den rette isoleringsevne. Lær mere om naturfyld og fiberfyld.

Din pude er vigtig for en god nats søvn. Lær mere i denne videoguide.

Vælg den rette pude

02:58 - Din pude er vigtig for en god nats søvn. Lær mere i denne videoguide.

Du bruger op til en tredjedel af dit liv i sengen. Få vores råd til at vælge den rette madras til din kropstype og dine sovevaner.

Valg af den rette madras

02:30 - Du bruger op til en tredjedel af dit liv i sengen. Få vores råd til at vælge den rette madras til din kropstype og dine sovevaner.

Siden vi åbnede den første butik i 1979 har vores skandinaviske rødder været kernen i den måde, vi driver forretning i JYSK.

Historien om JYSK

01:48 - Siden vi åbnede den første butik i 1979 har vores skandinaviske rødder været kernen i den måde, vi driver forretning i JYSK.

Ryd op og ryd ud, så du kan lade din kreativitet udfolde sig. Opbevaringsløsninger og smarte ideer til dit hjemmekontor.

Lad din kreativitet folde sig

00:20 - Ryd op og ryd ud, så du kan lade din kreativitet udfolde sig. Opbevaringsløsninger og smarte ideer til dit hjemmekontor.