Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SCANDINAVIAN SENSE

00:34 - Et valg, der føles rigtigt

Tips til en stue fuld af hygge

00:20 - Få ideer til at indrette en stue, der indbyder dig til at sætte dig til rette mellem dyner og sofapuder og bare slappe af.

Inspiration: Opbevaringstips

00:20 - Bliv inspireret til at skabe orden med opbevaringskurve, væghylder, reoler og opbevaringsbænke – så er der også plads til hygge.

Ingen skadelig kemi

00:38 - Vi prioriterer vores kunders sundhed højt. Derfor bærer langt størstedelen af tekstilvarer i JYSK OEKO-TEX Standard 100-mærket.

Charmerende og rustik julepynt

00:30 - Start ved hoveddøren, når du gør huset klar til julemåneden. Suppler din indretning med julestjerner, julekugler og anden pynt.

Træk naturen ind i dit hjem

00:20 - Rustik keramik, ravfarvede og grønne vaser, stole i velour og borde i mat sort metal - dette er produkter, som du kan møde i JYSK.

Skab et boheme-univers

00:20 - Mønstrede pyntepuder, gyldne lysestager, lyserøde rulleborde og behagelige loungestole giver dit hjem en afslappet atmosfære.

Udforsk rummet i indretningen

00:20 - Grå sofaer, sorte reoler, skinnende vaser og lysestager med et rent look skaber en high tech stemning i dit hjem.

Efterårstrends i JYSK

00:22 - I vores nye sortiment finder du vaser, plaider og kurve i farver som grøn og brun og i materialer som siv og keramik.

Forbered dig på sommeren

00:30 - Gør dig klar til at læne dig tilbage i en loungestol på terrassen eller spis morgenmad ved cafébordet på altanen.

Hvorfor vælge kontinentalseng?

02:39 - En kontinentalseng er en elegant løsning til soveværelset. Dens fremragende komfort giver dig mulighed for at vågne veludhvilet.

Find den rette elevationsseng

02:26 - En elevationsseng er det rigtige valg, hvis du har rygproblemer, kan lide at læse, se tv eller bruge din tablet i soveværelset.