Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa VEJLBY chaiselong mørkegrå

Varenummer: 3607733

Sovesofa VEJLBY chaiselong mørkegrå

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.

Kampagnen gælder til og med: 24.03.2019

  Pr. stk. 3500,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 3-personers sofa, som nemt kan laves om til en komfortabel seng. Hynder med slidstærkt betræk og bonell-fjedre polstret med skum. Magasin i chaiselong. Kan spejlvendes. Udslået liggemål 149x195 cm. B244 x H86 x D86/165 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 3-personers sovesofa med chaiselong
Materiale Skum, Hårdttræ, PP (polypropylen), Træfiberplade, Krydsfiner, Polyester
Fyld Skum
Farve Mørkegrå
Fjederindlæg
Bonell
Bonnel-fjedre medvirker til en fast og relativ ufleksibel madras.
Størrelse samlet Bredde: 244 cm, Højde: 86 cm, Dybde: 86/165 cm
Sædehøjde 46
Sædedybde 74
Udslået liggemål Bredde: 149 cm, Længde: 195 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 92 cm, Længde: 163 cm, Højde: 74 cm
Antal kolli 3
Egenskaber Kan spejlvendes
Opbevaringsplads I chaiselong

Alle kundeanmeldelser

 
218 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/02/2019

God at sidde i

Rigtig god at sidde i! Man sidder rigtig godt i den og den er høj, så man synker ikke langt ned.

By: Lundby Alder: 15-24
24/01/2019

Udtrækningsdelen er lavere end resten af sovesofaen

Rædselsfuld sovesofa. Spar pengene og køb en rigtig sofa og en rigtig send i stedet for. Udtrækningsdelen er lavere end resten af sofaen, hvilket er ekstremt frustrerende at sove på. Når den er slået ud, er den heller ikke lige lang, hvilket gør det problematisk for en topmadras; inden for det normale siddeområde er den 180 cm, mens på udtrækningsdelen er den 200 cm. Så du må finde dig i, at din topmadras vil krympe ind og ikke passe i længden. Derudover er det heller ikke ligefrem den bedste sofa, når den ikke bruges til at sove på.

By: Odense Alder: 15-24 Køn: Mand
11/11/2018

SOVESOFA VEJLBY CHAISELONG MØRKEGRÅ

5 stjerner, både god service i butik i Kalundborg og super sovesofa. Den er super at sidde i og super god at sove i.

By: Kalundborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/08/2018

Sove sofa Vejlby

Meget fin sofa, gråt slidstærkt stof. Lige pakket den ud og sat den op, virker meget fint og fast i hynderne. Ryg pudderne er dog lidt sjasket og bløde i det, håber de holder faconen. Meget sofa for pengene. Fin og forståelig samle vejledning. Skruer og Værktøj passede perfekt. Imbalering var meget fin.

By: København N Alder: 55-64
11/03/2018

Godt tilfreds

Den er så fin, at sidde i og sove i. Og så var den ganske nem, at samle ene mand.

By: København K Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/12/2017

Rigtig god sofa

Flot og stabil sofa! Den er nem at samle og ser godt ud i min lille stue. Desuden servicen i butikken på Gl. Køge Landevej i Hvidovre var helt suveræn!

By: Hvidovre Alder: 35-44 Køn: Kvinde
01/11/2017

Fantastisk

Denne sovesofa er den bedste jeg nogensinde har haft.

By: Silkeborg Alder: 55-64
08/10/2017

Atter godt køb

Det er en ualmindelig god sofa vi har købt hos jer. Og en god service som altid.

By: Humble Alder: Over 65 Køn: Mand
28/09/2017

Fantastisk sofa indtil den går i stykker

Vi elsker vores Vejlby sofa - man sidder helt fantastisk i den, den er rummelig og i en helt fantastisk grå farve... MEN - nu har vi netop fået ombyttet vores sofa, da noget er knækket i den, min mor, der har samme sofa, skal have den ombyttet for anden gang med samme fejl. Har hørt flere steder fra (inklusiv fra Jysk egne folk) at der er så mange der klager over den her sofa pga mange forskellige design- og konstruktionsmæssige fejl. Jeg undrer mig over, at det kan betale sig at lave noget så billigt når folk så skal have ombyttet gang på gang...

By: Skanderborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
09/09/2017

Sovesofa Vejlby

Sovesofaen var meget nem at samle, 1,5 time var vi om det 2 piger ‍️ Den bliver brugt på teenageværelse, både som sofa og til at sove på, hver dag/nat. Vores datter er meget glad for den, hun siger man sover rigtig godt på den, og så er hun meget tilfreds med stoffet som virker slidstærkt men ikke "kradser". Absolut pengene værd!

By: Bramming Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.