Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa SKILLEBEKK lysegrå

Varenummer: 3620700

Sovesofa SKILLEBEKK lysegrå

  Pr. stk. 1999,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 2-personers sofa, som nemt kan omdannes til en komfortabel seng. Slidstærkt betræk og hynder i formstabilt skum. Udslået liggemål 126x195 cm. B160 x H59 x D69 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 2-personers sovesofa
Materiale Filt, Skum,
HDF (High density fibreboard)
, Træfiberplade, Polyester,
Massiv fyr
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Fyrretræ er en blød træsort.
Fyld 100% polyester, Skum
Farve Lysegrå
Størrelse samlet Bredde: 160 cm, Højde: 77 cm, Dybde: 69 cm
Sædehøjde 36
Sædedybde 64
Udslået liggemål Bredde: 126 cm, Længde: 195 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 69 cm, Længde: 160 cm, Højde: 59 cm
Vægt 27,6 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
1 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/02/2019

Vek!

Denna soffa tål ingenting. Har fått förstärka den med reglar så att inte dynbotten ska ramla igenom. Nästan så man skulle lämna tillbaka den.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Oscar By: Linköping Alder: 35-44 Køn: Mand
Jysk Svar fra JYSK

Hej Oscar! Kontakta gärna din JYSK- butik eller vår kundservice på 0770- 457 451 eller skriv in till kundserviceSE@jysk.com för mer hjälp. Med vänlig hälsning, Sari

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.