Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa MARIAGER chaiselong mørkegrå

Varenummer: 3607742

Sovesofa MARIAGER chaiselong mørkegrå

  Pr. stk. 2500,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 3-personers sofa, der nemt laves om til en komfortabel seng. Hynder i formstabilt skum. Opbevaring i chaiselong. Kan spejlvendes. Udslået liggemål 148x198 cm. B226 x H83 x D88/163 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 3-personers sovesofa med chaiselong
Materiale Skum, Masonit, Metal, Træfiberplade, Plast, Krydsfiner, Polyester,
Massiv fyr
Fyrretræ er en blød træsort.
Fyld Polyester, Skum
Yderstof
100% polyester
Polyester har en meget høj lys- og farveægthed og falmer sjældent. Polyester er samtidig smuds- og vandafvisende.
Farve Grå
Størrelse samlet Bredde: 226 cm, Højde: 83 cm, Dybde: 88/163 cm
Sædehøjde 44
Sædedybde 53
Udslået liggemål Bredde: 148 cm, Længde: 198 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 44 cm, Længde: 162 cm, Højde: 252 cm
Vægt 108 kg
Antal kolli 3
Vask Nej
Egenskaber Kan spejlvendes
Opbevaringsplads I chaiselong

Alle kundeanmeldelser

 
130 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/02/2019

Mærkelige stænger

Den har nogle mærkelige træ stænger der gør når man sidder eller ligger på dem får mand ondt og men bliver ved med at lede efter de huller der er imellem dem for at kunne sidde og ligge godt

By: Esbjerg Alder: 15-24
24/01/2019

Godt tilfreds

Super billig i forhold til kvalitet. Den er ikke for blød men mere fast at sidde på, det er dejligt. Den er god og behagelig at sidde på, så jeg er godt tilfreds med købet.

By: Tønder Alder: 15-24 Køn: Kvinde
21/01/2019

Good value for money

Functional, easy to install. The materials are aligned with the price, it´s not a heavy duty piece of furniture, but overall ok.

By: Copenhagen Alder: 35-44 Køn: Mand
13/01/2019

Ikke snvefslelsværdi

Varen skuffede så meget. Den er simpelthen så hård at den ikke er til at ligge på. Jeg har måtte leverer den tilbage og købe en ny

By: Broager Alder: 25-34
30/12/2018

Meget for pengene.

Nem at samle og fin kvalitet.

By: Hadsund
11/12/2018

Tilfreds!

Super fin sofa! Den er en smule hård, men den skal bare give aig lidt.

By: Egå Alder: 15-24 Køn: Kvinde
13/11/2018

Super fin sofa

Den er fin til prisen...

By: 8543 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/11/2018

Købe Sofa

Meher tilfreds

By: 2300 København S Alder: 45-54 Køn: Kvinde
27/10/2018

Glimrende sofa

En god solid sofa i den lidt hårde ende af skalaen.

By: Tjele Alder: 35-44 Køn: Mand
20/10/2018

Lækker Sofa

Super lækker sofa. Ungerne elsker den. God til prisen

By: Aarup Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer