Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa FALSLEV grå

Varenummer: 3690114

Sovesofa FALSLEV grå

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2999,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 3-personers sofa, som nemt kan laves om til en komfortabel seng. Slidstærkt betræk og hynder i formstabilt skum. Udslået liggemål 110x190 cm. B209 x H81 x D85 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 3-personers sovesofa
Materiale Skum, Metal, Krydsfiner, Polyester, Massiv eukalyptus
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Fyld Polyester, Skum
Yderstof
100% polyester
Polyester har en meget høj lys- og farveægthed og falmer sjældent. Polyester er samtidig smuds- og vandafvisende.
Farve Grå
Størrelse samlet Bredde: 209 cm, Højde: 81 cm, Dybde: 85 cm
Sædehøjde 42
Sædedybde 59
Udslået liggemål Bredde: 110 cm, Længde: 190 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 112 cm, Længde: 193 cm, Højde: 22 cm
Antal kolli 1
Egenskaber Uden magasin

Alle kundeanmeldelser

 
106 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
29/12/2018

Meget hård!

Pæn til prisen men sofaen er meget hård og kan umiddelbart ikke se hvordan man skal kunne sove på den. Det er rigtig surt at man ikke har mulighed for at se/prøve den i en fysisk butik før køb, for så havde vi ikke købt den!

By: Veflinge Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/10/2018

Fin sofa..

Fin sofa. Har dig fortrudt købet. Det var en fejl at jeg ikke tog ud for at prøve den først. Man sidder og ligger rigtig dårligt.

By: Ebeltoft Alder: 45-54 Køn: Kvinde
09/08/2018

sovesofa

kanon dejlig sovesofa, dejlig både at sidde og ligge i. meget nem at samle

By: Tranbjerg Alder: 45-54 Køn: Mand
12/12/2017

sovesofa falslev

jeg trode den var med magasin og mere robust så fejl køb. så ikke flere køb over nettet

By: 4281 gørlev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/12/2017

Flot sofa

Lækker sofa til prisen

By: Søllestd Alder: 45-54 Køn: Kvinde
25/09/2017

God sovekomfort

Super god at sove i og også slidstærk - jeg finansierede min takket være <a href="https://www.lånio.dk">Lånio.dk</a>

By: kastrup Alder: 25-34 Køn: Mand
07/08/2017

Sovesofa

Den er bare perfekt , fin sofa

By: 7130 Juelsminde Alder: Over 65 Køn: Kvinde
03/07/2017

Sovesofa Falslev

Let at samle, god siddekomfort, MEN elendig at sove på når den er udslået, hvis der ikke bruges en topmadras/fyldig dyne, da midterfeltet (samlested for ryg/siddeplads) ikke går ordentligt sammen, buer let, men prøver os frem.

By: 8700 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
26/03/2017

Excellent sofabed

I wasn't really sure what to expect for the price, but this sofabed is surprisingly solid and well made. It took about 20 mins to put together (by myself) and was quite easy using the instructions. It's a practical solution for an extra bed and I am very happy with purchase.

By: København Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/01/2017

Godt tilfreds

Det kørte på skinner og det der var bestilt og aftalt blev overholdt. Produktet lever op til det forventede.

By: Vissenbjerg Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.