Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa chaiselong VILS mørke grå

Varenummer: 3607716

Sovesofa chaiselong VILS mørke grå

  Pr. stk. 2300,-
 
196 anmeldelse(r)

Praktisk 3-personers sofa, som nemt kan laves om til en komfortabel seng. Sædehynder i formstabilt skum. Magasin i chaiselong. Kan spejlvendes. Udslået liggemål 140x198 cm. B230 x H87 x D92/151 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: 3-personers sovesofa med chaiselong
Materiale: Skum, Metal, Træfiberplade, Polyester
Fyld: Polyester, Skum
Yderstof:
100% polyester
Polyester har en meget høj lys- og farveægthed og falmer sjældent. Polyester er samtidig smuds- og vandafvisende.
Farve: Mørkegrå
Størrelse samlet: Bredde: 230 cm, Højde: 87 cm, Dybde: 92/151 cm
Sædehøjde: 42
Sædedybde: 56
Udslået liggemål: Bredde: 140 cm, Længde: 198 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 89 cm, Længde: 166 cm, Højde: 73 cm
Antal kolli: 2
Egenskaber: Kan spejlvendes, Med magasin

Alle kundeanmeldelser

 
196 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
13/05/2018

Sprød sofa

Den er fast og hård at sidde i. Hynderne virker til, ik at miste form. Sovedelen er nem at trække ud og boksen er rumlig. Den var meget nem at samle, dog vil jeg skrue armlænet på langsiden på først, istedet for til sidst hvor man slås med hele sofaen, en anden ting, der var fejl på tegning, så hvis man ik lige er ferm til at samle, kan det godt go lidt galt

Skrevet af: Helga sohnemann By: Kastrup Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/03/2018

Peder Holme

Fin dejlig og billig sovesofa, god leverings tid, købte på nettet. Der er kun en ting der generer mig, syntes sofaerne har ubehagelig duft, kan ikke forklare hvordan udover den lugter kemisk, håber det aftager over tid.Kan også være det er mig den er gal med.

Skrevet af: Peder Holme By: 6430 Alder: 45-54 Køn: Mand
23/01/2018

Fed Sova

Super sofa. Stor. Da vores dreng som har fået den er 186 cm. Rigtig god kontakt med SMS samt chauffør. Super levering. Ingen skader. Tak.

Skrevet af: Jesper Christensen By: Dronningmølle Alder: 45-54 Køn: Mand
02/01/2018

Super service

Hurtig levering. Fantastisk sofa til prisen

Skrevet af: Lisa Bertelsen By: Taastrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
29/11/2017

For tynd

For tynde, bløde sæder. Efter 14 dage er de slidt. Kant mellem chaiselong og sofa er meget markant.

Skrevet af: Susan Hansen By: Bjerringbro Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/09/2017

seng

Udtrækseng dålig

Skrevet af: ivan carlsen By: Ballerup Alder: 55-64 Køn: Mand
02/09/2017

Pæn sovesofA.

fØRSTE GANG JEG BESTILTE ON-LINE - DET VAR EN GOD OPLEVELSE.

Skrevet af: Leni Andersen By: Randers NV Alder: 55-64 Køn: Kvinde
19/06/2017

Sofa

Jeg er fuldt ud tilfreds, med min sofa.Og levering.Så ros til jer!

Skrevet af: Bjarne Sloth By: 8840 Rødkærsbro. Alder: 55-64 Køn: Mand
11/06/2017

Fin sofa

God sofa til prisen. God samlevejledning.

Skrevet af: Stine By: Vallensbæk Strand Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/06/2017

Lækker sofa

Lækker sofa leveret til døren og helt ind i stuen for kun 50 kr ekstra. Men den farve på billede og den farve som vores sofa har er ikke den samme. Den på billede er lyse grå, men der står mørke grå. Hvis den lyse sofa på billede er mørke grå så er den sofa vi har fået sort.

Skrevet af: Carsten Erik Noe By: Kalundborg Alder: 45-54

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.