Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sovesofa BEDSTED chaiselong grå

Varenummer: 3620883

Sovesofa BEDSTED chaiselong grå

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 5499,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk 3 personers sofa, som nemt kan omdannes til en komfortabel seng. Hynder med slidstærkt betræk og bonell-fjedre polstret med skum. Med magasin. Kan ikke spejlvendes. Udslået liggemål 150x195 cm. B227 x H85 x D88/202 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type 3-personers sovesofa med chaiselong
Materiale Skum,
MDF
, Masonit, Træfiberplade, Krydsfiner, Polyester,
Massiv fyr
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Fyrretræ er en blød træsort.
Fyld Skum
Farve Grå
Fjederindlæg
Bonell
Bonnel-fjedre medvirker til en fast og relativ ufleksibel madras.
Fjedre/m² 158
Størrelse samlet Bredde: 227 cm, Højde: 85 cm, Dybde: 88/202 cm
Sædehøjde 45
Sædedybde 58
Udslået liggemål Bredde: 150 cm, Længde: 195 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 130 cm, Længde: 203 cm, Højde: 259 cm
Antal kolli 4
Egenskaber Kan ikke spejlvendes
Opbevaringsplads I chaiselong

Alle kundeanmeldelser

 
36 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
28/12/2018

Skøn sofa

Virkelig dejlig sofa. Det var helt sikkert den ekstra tusse værd, jeg måtte slippe. Nu har jeg en sofa jeg er tilfreds med! Den er høj med dybe sæder og gode rygpuder. Og samle-vejledningen er overraskende forståelig og nem at følge, så længe man tager den ét skridt, og én kasse af gangen. Kan klart anbefales.

By: Rønne Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/11/2018

Rigtig dejlig sovesofa

Fint stof, flot design, god siddekomfort og dejlig at sove på hvis man supplerer med en topmadras. Desuden er sofaen forholdsvis enkel at samle, hvis man følger tegningen slavisk. Kan varmt anbefales.

By: Esbjerg Alder: 45-54 Køn: Mand
30/04/2018

Overrasket

Rigtig god seng til prisen! :-)

By: Fredensborg Alder: 25-34 Køn: Mand
25/03/2018

Meget tilfredse!

Vi købte den her sovesofa for noget tid siden og vi har været meget tilfredse. Når vi har venner og familie på besøg, får vi ofte at vide at det er en af de bedste sovesofaer de har siddet i, og så er designet jo bare hammer lækkert.

By: Sønderborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
06/02/2018

Bedste sovesofa

Min kæreste og jeg har køb den her sovesofa, og vi er simpelthen så glade for den. Vi har haft stor glæde af den pladsbesparelse der er med en sovesofa. Det her er uden tvivl den <a href="https://bedste-sovesofa.dk/">bedste sovesofa</a> vi har haft. 5 stjerner herfra *****

By: Risskov Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/08/2017

God sofa

Lidt et sats at bestille en sofa, vi ikke havde mulighed for at prøvesidde i. Men vi var positivt overraskede. Manualen kan være lidt tricky at læse i begyndelsen, men hold hovedet koldt og så skal det nok gå. Sofaen er god at sidde i, og vores overnattende gæster meddeler at den også er god at sove i. Vi tilkøbte desuden en tyk rullemadras til sovende gæster, for at beskytte sofaen. Meget nem at slå ud til en sovesofa og stort opbevaringsrum i chaiselongen.

By: Valby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
10/11/2017

Zit (en ligt) zeer goed! Maar...

De bestelling van de zetel ging enorm vlot. De aflevertijd kiezen was ook een extra luxe die we niet verwachtte. Op de dag van aflevering helaas, kwam de levering niet overeen met de afgesproken levertijd. Natuurlijk is dit niet het probleem bij Jysk, maar wou het even vermelden. De pakketten waren allemaal qua inhoud in orde. Alles was aanwezig. Het grootste minpunt was het instructieboekje. Enorm slecht uitgebeeld en uitgelegd hoe zo een zetel werkelijk in elkaar gestoken moet worden. Op een gegeven moment stonden er zoveel Letters en nummers over een deel van de zetel geschreven dat ik er niet meer aan uit kon. Er waren ook een aantal gaten niet volledig doorgeboord wat voor problemen zorgde. Ook gewoon helemaal niet voorgeboorde gaten. Dat kon zowiezo beter. Nu de zetel in elkaar steekt en op zijn plaats staat is het wel enorm leuk zitten en liggen met de slaapbank uitgetrokken. Het minpunt van de slaapbank. Als deze in een verkeerde hoek wordt uitgetrokken, gaat dieze voorbij de stoppen die deze eigenlijk horen tegen te houden. Dus trek je de slaapbanker zowaar gewoon uit. Dit gaat veel te makkelijk en kan wel voor frustraties zorgen als je gewoon even languit wilt liggen zonder eerst de bank nog terug juist te plaatsen.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

By: Genk Alder: 25-34 Køn: Mand
23/08/2018

Zadovoljni smo kvalitetom i izradom

Zadovoljni smo kvalitetom i izradom, jedinstvene dimenzije koje su se kod nas idealno uklopile, a koje niko drugi nema

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

By: Bihac Alder: 25-34 Køn: Mand
27/10/2018

Krásná prostorná pohovka

Kvalitní , stabilní , pohodlná , trosku práce s postavením , ale výsledek stojí za to

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Kladno
30/08/2018

Bedsted

Průměrná kvalita,některé díly nelícují.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Jablonec Alder: 55-64 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.