Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Hjørnesofa MARIAGER mørkegrå

Varenummer: 3607760

Hjørnesofa MARIAGER mørkegrå

  Pr. stk. 4500,-
 
anmeldelse(r)

Praktisk hjørnesofa, som nemt kan laves om til en komfortabel seng. Slidstærkt betræk og hynder i formstabilt skum. Med to opbevaringsrum. Udslået liggemål 149x260 cm. Kan ikke spejlvendes. B292 x H85 x D92/202 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Hjørnesofa
Materiale Skum, Metal, Træfiberplade, Plast, Krydsfiner, Polyester,
Massiv fyr
Fyrretræ er en blød træsort.
Fyld Skum
Farve Mørkegrå
Størrelse samlet Bredde: 292 cm, Højde: 85 cm, Dybde: 92/202 cm
Sædehøjde 41
Sædedybde 53
Udslået liggemål Bredde: 149 cm, Længde: 260 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 162 cm, Længde: 203 cm, Højde: 49 cm
Antal kolli 4
Egenskaber Kan ikke spejlvendes
Yderligere info Med magasin i begge sider
Opbevaringsplads I chaiselong

Alle kundeanmeldelser

 
69 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/10/2018

.

.

By: Rødovre Alder: 25-34 Køn: Kvinde
05/08/2018

Passede ind som håbet

Dejlig og blød med lækker komfort

By: Nykøbing Sjælland Alder: 25-34 Køn: Mand
23/07/2018

Ok sovesofa

Til prisen en fin sofa, stor soveplads og her i begyndelsen en dejlig hård sæde/ ligge flade. Jysk var absolut billigst i sin leveringspris til mit sommerhus i en ‘udkant’sby, Gedser, der er mange som slet ikke leverer dernede.

By: Albertslund Alder: 45-54 Køn: Mand
22/06/2018

God sofa

Det er en lækker sofa! Super praktisk med opbevaring og det at den kan blive til en sovesofa hvor man kan hygge med ungerne, dynerne og tv en søndag morgen . Dog bliver man statiskelektrisk til tider af den så derfor kun fire stjerner. Men ellers et rigtig godt køb

By: Bramming Alder: 25-34 Køn: Kvinde
06/05/2018

Elektrisk Stød

Først undre det mig at den nu koster 4500 i fast pris, jeg gav 6000 kr for den for 2 halvt år siden - jo mere man har brugt den, giver den elektrisk stød. troede det var mine tæpper - opdagede det var sofaen's stof der gør det. Lagt tæpper på hele sofaen så man kan holde ud at sidde i den uden stød og har slet ikke råd til en ny.

By: Roskidle Alder: 55-64 Køn: Kvinde
31/03/2018

Dejlig sofa

Super skøn og pæn sofa, vi er meget glade for den.

By: Sorø Alder: 45-54 Køn: Kvinde
21/03/2018

Super lækker sofa

Flot sofa, billedet på nettet viser den korrekte farve, var lidt spændt på det, men fjong :) Ulempen er dog de store papkasser, men elsker min sofa.

By: Ballerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/03/2018

Mit bedste sofa køb!

Hvis jeg skal anbefale en sofa, så bliver det denne her. Man sidder rigtig godt i den og sover endnu bedre. Den var dog lidt dyr og da Jysk ikke tilbyder finansiering(hvorfor ikke?) måtte jeg finansiere den via denne hjemmeside.

By: Holstebro Alder: 25-34 Køn: Mand
20/03/2017

Ynglings møbel

Flot og funktionelt møbel. Vi elsker at trække den ud til sovesofa, hvor hele familien kan ligge og flyde foran fjernsynet. Den blev leveret 1 dag før forventet, så det var en lille ekstra bonus. Jeg var lidt spændt på om farven var som på billedet, men det er den.

By: Nr. Asmindrup Alder: 25-34 Køn: Kvinde
06/03/2017

God til prisen

Flot sofa men lidt svær at samle Lidt hård men måske den lige skal "siddes til" Sover godt i den også. selve sovemodulet havde en fejl på den ene fod, så fik nogle grimmer ridser i gulvet, da den blev sat på plads..

By: Ballerup Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer