Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Daybed NORDEFJELL 80x200 grå

Varenummer: 3690220

Daybed NORDEFJELL 80x200 grå

  Pr. stk. 1699,-
 
anmeldelse(r)

Slidstærkt betræk og pocket-fjedre, polstret med skum. Ben i massiv eg. B80 x L200 x H38 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Sofaseng
Materiale Polyester/skum,
Massiv eg
Eg er en hård træsort.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Fyld Polyester, Skum
Yderstof
100% polyester
Polyester har en meget høj lys- og farveægthed og falmer sjældent. Polyester er samtidig smuds- og vandafvisende.
Farve Mørkegrå
Fjederindlæg
Pocket
I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Størrelse samlet Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm, Højde: 38 cm
Sædehøjde 38
Sædedybde 80
Udslået liggemål Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm, Højde: 20 cm
Vægt 21,8 kg
Antal kolli 1
Vask Nej
Instruktion Tørres af med en fugtig klud

Alle kundeanmeldelser

 
7 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
02/02/2019

Fin til prisen

Rigtig fin daybed - svarer godt overens med billeder. God højde. Lidt ærgerligt der ikke er en rem til puden, den glider let ned.

By: Fredericia
05/12/2018

Super. Bedre end prisen (1150kr)

Ligger godt. Sidder godt. Og farve svare overens med billedet. Lidt lang og dyr levering /stid med 5-7 dage. Men værd at vente på

By: Ringsted Alder: 35-44 Køn: Mand
03/12/2018

God kvalitet til pengene

Jeg har erhvervet mig en Daybed Nordefjell. Den er i super kvalitet i forhold til prisen. Det var nemt at bestille og nemt at afhente. Jeg kan kun anbefale at købe dette møbel og at handle hos Jysk.

By: Viby Sjælland Alder: 45-54 Køn: Mand
08/09/2018

Flot til prisen

Ikke set bedre

By: Aarhus Alder: Over 65 Køn: Kvinde
31/08/2018

Goed product voor zacht prijsje

Mooie bank, zit erg lekker. Ideaal als er iemand komt logeren, of om zelf een dutje op te doen. Wel even wennen dat er geen rugleuning is, en het kussen is niet verzwaard dus schuift wel wat makkelijk. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Goede aankoop geweest.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Nederland Alder: 15-24 Køn: Kvinde
14/02/2019

Un pat f bun

Arata foarte bine, este destul de ușor. Sper sa fie și rezistent. Livrarea a fost rapida și satisfăcătoare prin Cargus.

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

By: Constanța Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/12/2018

En välbehövlig vila väntar - vännen Freud ser dig

Nilsson har återigen ställt till med succé! En charmant freudiansk möbel som jag villar mitt trötta huvud på ibland. Nilsson går i terapi. Brännvinsbolaget pling och plong! Nilsson är verkligen lycklig med livet som det är för det finns inget bättre att göra än att acceptera att man inte får mer. Brännvinsbolaget pling och plong! Dubbel pianisterna Åhleneholm! Jag är väldigt nöjd med mina fynd hos Jysk, men nu är jag trött. Jag avslutar med ett familjecitat, en verbal arvsklenod; En gång var jag i Borås två gånger men då hade jag redan åkt hem.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Borås Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.