Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sofabord DALBY Ø80 eg/sort

Varenummer: 3681601

Sofabord DALBY Ø80 eg/sort

  Pr. stk. 1299,-

Specifikationer

Type Sofabord
Form Rund
Materiale
MDF
,
Egefiner
,
Massiv eg
, Stål
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Eg er en hård, robust og holdbar træsort. Egefiner er en meget tynd plade af massiv eg.
Eg er en hård træsort.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Eg, Sort
Størrelse samlet Diameter: 80 cm, Højde: 46 cm
Afstand mellem ben 81 cm,81 cm
Størrelse usamlet Bredde: 88 cm, Længde: 95 cm, Højde: 10 cm
Vægt 13 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/02/2019

Godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds med min varer

By: Thisted Alder: 45-54
15/09/2018

pænt egetræsbord

pænt sofabord, stabil og god kvalitet, med runde ben og ingen skarpe kanter, pæn udførelse

By: Harndrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
20/08/2018

Fineste egetræsbord!

Er så glad for dette fine egetrædsbord. Designet er så flot - og nærmest endnu flottere i virkeligheden! Billigere egetræssofabord i den kvalitet skal man lede længe efter!

By: Jebjerg Køn: Kvinde
02/10/2018

Behövde en rund bordsskiva

Fungerade som tänkt, men är grymt besviken på hanteringen hos Jysk Moraberg/Södertälje. Väntade 15 min på betjäning efter att ha ringt på kajens ringklocka. Hade inte tid att vänta länge, men återkom dagen efter. Då var det personal på kajen och de visste att klockan var trasig. Någon ska ta åt sig...

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Stockholm Alder: Over 65 Køn: Mand
Jysk Svar fra JYSK

Hej! Kontakta gärna vår kundservice på 0770- 457 451 eller skriv in till kundserviceSE@jysk.com för mer hjälp. Med vänlig hälsning, Sari

Oprindeligt skrevet på jysk.se

01/10/2018

Soffbord

Dålig kvalite. Blev ringar efter vattenglas typ direkt

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Skövde Alder: 25-34 Køn: Kvinde
Jysk Svar fra JYSK

Hej Sofia! Kontakta gärna din JYSK- butik eller vår kundservice på 0770- 457 451 eller skriv in till kundserviceSE@jysk.com för mer hjälp. Med vänlig hälsning, Sari

Oprindeligt skrevet på jysk.se

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer