Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sofabord DOKKEDAL 75x115cm grå/sort

Varenummer: 3617280
KAMPAGNE

Sofabord DOKKEDAL 75x115cm grå/sort

Kampagnen gælder til og med: 22.03.2018

Pr. stk. 699,- Pr. stk. 400,-
 
79 anmeldelse(r)

MDF, kunstfiner med betonlook og metal. B75 x L115 x H45 cm

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Sofabord
Form: Rektangulært
Materiale:
MDF
, Metal
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve: Grå, Sort
Udtræk: Nej
Størrelse samlet: Bredde: 75 cm, Længde: 115 cm, Højde: 45 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 77 cm, Længde: 120 cm, Højde: 11 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
79 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/03/2018

ser pænt ud men kvalitet er det ikke

Vi købte vores dokkedal sofabord for 2-3 uger siden og nej man kan selvfølgelig godt se og mærke at det ikke er en bordplade af sten, men alligevel så kunne det bestemt være lavet bedre. overfladen på bordet er ru, hvis man stryger sine fingre hen over det lyder det som en lynlås på en billig flyverdragt. Bordet er ustabilt på trods af korrekt samlet, vipper en del ved de mindste bevægelser. Værst af alt er dog - som andre også skriver at det intet kan tåle, en varm kop kaffe får du glæde af i laaaaang tid for du kan tydeligt se hvor den har stået på bordet, selv min bærbar laver varmemærker i overfladen på bordet. Det er virkelig skuffende, da vi købte bordet stod det til 699kr hvor der så var 15% rabat på alt i butikken så vi betalte lige under 600kr for det, de 600kr savner jeg nu, for bordet er ikke engang de 475kr værd som det nu er på udsalg til. Jeg ville holde mig langt fra at købe det hvis jeg havde vidst dengang hvad jeg ved nu.

Skrevet af: Phillip Højgaard By: Væggerløse Alder: 35-44 Køn: Mand
25/01/2018

Dokkedal sofabord

Har købt dette bord hos jer, og for første gang i mit liv, har jeg fået hvad jeg har betalt for....skrammel Jeg har ALDRIG nogensinde stødt på noget hvor det er så tydeligt at det ikke er ægte

Skrevet af: Charlotte Young By: Esbjerg Alder: 35-44
17/01/2018

Lækkert bord

Nemt at holde og dejligt stort

Skrevet af: Julia By: Aalborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/10/2017

Så fint

God kvalitet, nemt at samle

Skrevet af: Cecillie By: København Alder: 25-34
08/10/2017

Yderst tilfreds

Bestilte nemt og hurtigt bordet online aftenen før og fik den efterfølgende dag omkring kl 10 en mail om, at vareren var klar til afhentning i den valgt butik. Nem og lige til samlevejledning - overgår efter min mening IKEAS brugsforvirringer. Produkt, pris og kvalitet var som forventet, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Passer perfekt ind i vores lille stue.

Skrevet af: Jb By: Hvidovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/09/2017

Øv

Kan ikke tåle at have en varm kaffekop stående uden det laver mærker.

Skrevet af: Louise By: Nykøbing f Alder: 25-34
10/07/2017

Flot MEN!

Bordet kan intet tåle, skulle et sofabord ikke kunne tåle en kaffekop? eller man faktisk bare bruger det? det er flot og passer så godt ind hos os, men det skuffer bare alligevel!

Skrevet af: Fie By: 4100 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
17/06/2017

Et sofabord der intet kan tåle!

Købte dette bord i tirsdags! Var vild med designet og det passede så fint til stuen! Men allerede to dage efter var det ridset og der var kommet mærke efter en tallerken havde stået på det! Det kan ikke holde til varme ting eller almindeligt brug. Bordet er nu returneret og jeg fik mine penge igen. Kæmpe skuffelse......

Skrevet af: Michella By: Langeskov Alder: 25-34
03/04/2017

Et sofabord, der ikke kan tåle en varm kaffekop?

Jeg blev så glad, da jeg fik dette bord hjem! Både for størrelsen, vægten på det og stilen,- men efter 2 dages brug var det fuld af ridser og runde mærker efter kaffekopper. Jeg leverede det tilbage uden problemer Men fik så at vide at det ikke kunne tåle varme og derfor havde fået alle de runde mærker... øv øv øv

Skrevet af: Anne By: Lystrup Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/03/2017

Sofabord med marmor look

Let og handy. Let at vedligeholde. Passer perfekt til Havdrup Sofa

Skrevet af: Susanne Schultz By: Kastrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.