Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sofabord DOKKEDAL 75x115cm grå/sort

Varenummer: 3617280

Sofabord DOKKEDAL 75x115cm grå/sort

  Pr. stk. 599,-
 
66 anmeldelse(r)

MDF, kunstfiner med betonlook og metal. B75 x L115 x H45 cm

PRISGARANTI - KØB JULEGAVEN TIL JANUARPRIS

Hvis du køber en madras, elevationsseng eller møbler hos JYSK før jul og ser den til en lavere pris i januar, får du udbetalt prisforskellen på et gavekort. Husk bon.

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Sofabord
Form: Rektangulært
Materiale:
MDF
, Metal
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve: Grå, Sort
Udtræk: Nej
Størrelse samlet: Bredde: 75 cm, Længde: 115 cm, Højde: 45 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 77 cm, Længde: 120 cm, Højde: 11 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
66 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/10/2017

Så fint

God kvalitet, nemt at samle

Skrevet af: Cecillie By: København Alder: 25-34
08/10/2017

Yderst tilfreds

Bestilte nemt og hurtigt bordet online aftenen før og fik den efterfølgende dag omkring kl 10 en mail om, at vareren var klar til afhentning i den valgt butik. Nem og lige til samlevejledning - overgår efter min mening IKEAS brugsforvirringer. Produkt, pris og kvalitet var som forventet, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Passer perfekt ind i vores lille stue.

Skrevet af: Jb By: Hvidovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/09/2017

Øv

Kan ikke tåle at have en varm kaffekop stående uden det laver mærker.

Skrevet af: Louise By: Nykøbing f Alder: 25-34
10/07/2017

Flot MEN!

Bordet kan intet tåle, skulle et sofabord ikke kunne tåle en kaffekop? eller man faktisk bare bruger det? det er flot og passer så godt ind hos os, men det skuffer bare alligevel!

Skrevet af: Fie By: 4100 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
17/06/2017

Et sofabord der intet kan tåle!

Købte dette bord i tirsdags! Var vild med designet og det passede så fint til stuen! Men allerede to dage efter var det ridset og der var kommet mærke efter en tallerken havde stået på det! Det kan ikke holde til varme ting eller almindeligt brug. Bordet er nu returneret og jeg fik mine penge igen. Kæmpe skuffelse......

Skrevet af: Michella By: Langeskov Alder: 25-34
03/04/2017

Et sofabord, der ikke kan tåle en varm kaffekop?

Jeg blev så glad, da jeg fik dette bord hjem! Både for størrelsen, vægten på det og stilen,- men efter 2 dages brug var det fuld af ridser og runde mærker efter kaffekopper. Jeg leverede det tilbage uden problemer Men fik så at vide at det ikke kunne tåle varme og derfor havde fået alle de runde mærker... øv øv øv

Skrevet af: Anne By: Lystrup Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/03/2017

Sofabord med marmor look

Let og handy. Let at vedligeholde. Passer perfekt til Havdrup Sofa

Skrevet af: Susanne Schultz By: Kastrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/03/2017

1 stjerne

Flot bord, men virkelig ringe kvalitet. Det kan intet tåle, bliver ridset og kommer smelte mærker efter varme ting. Syntes det er alt for dyrt forhold til kvalitet.

Skrevet af: Kit By: Solrød Alder: 15-24 Køn: Kvinde
16/03/2017

Indløser alle forventninger

Lækkert, stabilt, stilfuldt design, råt look og lækkert bord til billig penge. Nemt at tørre af hvis man spilder lidt!

Skrevet af: Merete By: Nordfyn Alder: 35-44 Køn: Kvinde
15/03/2017

Sofabord

Bordet er nemt at samle og står fint efterfølgende

Skrevet af: Sacha Bitsch Nielsen By: København S Alder: 15-24 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.