Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sofabord DOKKEDAL 75x115cm grå/sort

Varenummer: 3617280

Sofabord DOKKEDAL 75x115cm grå/sort

  Pr. stk. 699,-
 
83 anmeldelse(r)

Kunstfiner og metal. B75 x L115 x H45 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Sofabord
Form: Rektangulært
Materiale:
MDF
, Metal
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve: Grå, Sort
Udtræk: Nej
Størrelse samlet: Bredde: 75 cm, Længde: 115 cm, Højde: 45 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 77 cm, Længde: 120 cm, Højde: 11 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
83 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/05/2018

Nogenlunde, men ikke super

Fint, dog er kvaliteten og udseendet lidt billigt.... ville ikke købe det igen eller anbefale til en ven. Heldigvis har jeg ikke givet så meget for det, så det bliver ikke så dyrt at skulle erstatte i nærmeste fremtid

Skrevet af: Josefine Hansen By: København Alder: 15-24 Køn: Kvinde
08/04/2018

Flot bord til pengene

Bordet er rigtig flot, har en pæn glat overflade og var rigtig nemt at samle. Dog er svejsningerne i stellet af rigtig dårlig kvalitet, og kan let bøjes, hvis man ikke passer på når man samler det. Udover det er jeg rigtig glad for bordet, det har en god størrelse og kan fint ha både coladåser, glas mm til at stå på bordet. Har dog haft en kork dækkeserviet under min tallerken og andre varme ting, pga det andre har skrevet omkring at bordet ikke kan tåle varme.

Skrevet af: Kamilla By: Billund Alder: 25-34
21/03/2018

Flot bord

Flot bord. Nemt at samle. Så det på nettet, og levede op til forventningerne da jeg så det i butik.

Skrevet af: Stephanie Præstgaard By: Randers C Alder: 25-34 Køn: Kvinde
03/03/2018

ser pænt ud men kvalitet er det ikke

Vi købte vores dokkedal sofabord for 2-3 uger siden og nej man kan selvfølgelig godt se og mærke at det ikke er en bordplade af sten, men alligevel så kunne det bestemt være lavet bedre. overfladen på bordet er ru, hvis man stryger sine fingre hen over det lyder det som en lynlås på en billig flyverdragt. Bordet er ustabilt på trods af korrekt samlet, vipper en del ved de mindste bevægelser. Værst af alt er dog - som andre også skriver at det intet kan tåle, en varm kop kaffe får du glæde af i laaaaang tid for du kan tydeligt se hvor den har stået på bordet, selv min bærbar laver varmemærker i overfladen på bordet. Det er virkelig skuffende, da vi købte bordet stod det til 699kr hvor der så var 15% rabat på alt i butikken så vi betalte lige under 600kr for det, de 600kr savner jeg nu, for bordet er ikke engang de 475kr værd som det nu er på udsalg til. Jeg ville holde mig langt fra at købe det hvis jeg havde vidst dengang hvad jeg ved nu.

Skrevet af: Phillip Højgaard By: Væggerløse Alder: 35-44 Køn: Mand
25/01/2018

Dokkedal sofabord

Har købt dette bord hos jer, og for første gang i mit liv, har jeg fået hvad jeg har betalt for....skrammel Jeg har ALDRIG nogensinde stødt på noget hvor det er så tydeligt at det ikke er ægte

Skrevet af: Charlotte Young By: Esbjerg Alder: 35-44
17/01/2018

Lækkert bord

Nemt at holde og dejligt stort

Skrevet af: Julia By: Aalborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/10/2017

Så fint

God kvalitet, nemt at samle

Skrevet af: Cecillie By: København Alder: 25-34
08/10/2017

Yderst tilfreds

Bestilte nemt og hurtigt bordet online aftenen før og fik den efterfølgende dag omkring kl 10 en mail om, at vareren var klar til afhentning i den valgt butik. Nem og lige til samlevejledning - overgår efter min mening IKEAS brugsforvirringer. Produkt, pris og kvalitet var som forventet, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Passer perfekt ind i vores lille stue.

Skrevet af: Jb By: Hvidovre Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/09/2017

Øv

Kan ikke tåle at have en varm kaffekop stående uden det laver mærker.

Skrevet af: Louise By: Nykøbing f Alder: 25-34
10/07/2017

Flot MEN!

Bordet kan intet tåle, skulle et sofabord ikke kunne tåle en kaffekop? eller man faktisk bare bruger det? det er flot og passer så godt ind hos os, men det skuffer bare alligevel!

Skrevet af: Fie By: 4100 Alder: 15-24 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.