Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Puf PADBORG lysegrå/sort

Varenummer: 3679651

Puf PADBORG lysegrå/sort

  Pr. stk. 599,-
 
anmeldelse(r)

Slidstærkt betræk og skumpolstring. Ø62 x H40 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale Skum, Krydsfiner, Polyester, Massiv lærk, Stål
Behandling
Pulverlakeret
, Ubehandlet
Pulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve Lysegrå, Sort
Størrelse samlet Diameter: 62 cm, Højde: 40 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 23 cm, Længde: 61 cm, Højde: 64 cm
Vægt 9 kg

Alle kundeanmeldelser

 
24 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
12/11/2018

Great purchase!

Super easy to be assembled, took only 10 min, and super convenient to sit on. I have problems with my lower back (prolapse in L5) and therefore was looking for a tabouret I could sit on without sinking and curving my spine - this is the one! Love it!

By: Copenhagen Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/11/2018

Fin skammel

Den havde fået 5 stjerner hvis syningers havde passet ud for benene! Det springer mig i øjnene, men ellers virker den god og stabil

By: Nyborg Alder: 35-44
23/10/2018

Flot møbel

Rigtig flot puf til at smide fødderne op på efter en lang dag. Den var nem at samle. Købte den på tilbud til 300 kroner, så fik en rigtig fin pris for produktet.

By: Lyngby Alder: 15-24 Køn: Kvinde
21/10/2018

Poef Padborg lichtgrijs/zwart

Prachtige poef, alleen jammer dat die niet stabiel staat.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

By: Oudenaarde Alder: 55-64 Køn: Kvinde
18/01/2019

Прекрасен артикул

Отговаря на посоченото описание. Лесно за сглобяване. Чудесно интериорно решение.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: София
17/11/2018

Comfy ottoman

Lovely piece if furniture - it's just the right size, it's firm, not to mention it's just pretty. It was the last element to add to my Jysk couch, Jysk coffee table and Jysk chair

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: Sofia Alder: 25-34 Køn: Kvinde
23/10/2018

Rahi

Oon tykänny tosi paljon! Kivan näköinen ja käy pöydäksi, istuimeksi ja rahiksi

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: 52300 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/10/2018

Κ

Πολύ ωραίο με καλή ποιότητα κατασκευής! Εύκολο στην κατασκευή!

Oprindeligt skrevet på jysk.gr

By: Αθηνα Alder: 35-44
24/12/2018

!

Odlican proizvod

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

By: Zagreb Alder: 55-64 Køn: Mand
18/12/2018

Odličan tabure

Odličan tabure, jednostavan i lijep. Lako se sastavi i čvrst je. Zadovoljni smo kvalitetom kao i brzom isporukom.

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

By: Varaždin Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.