Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spisebordsstol KLARUP sort/sort

Varenummer: 3644365

Spisebordsstol KLARUP sort/sort

  Pr. stk. 399,-
Bemærk - ved køb online sælges varen i pakker a 2 stk.
 
anmeldelse(r)

Formstøbt sæde og metal. Med fastgjort hynde i kunstlæder.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Kunstlæder
, Skum, Metal, PP (polypropylen)
Kunstlæder er stof, der har fået en overfladebehandling, så det ligner læder. Kunstlæder er slidstærkt, men har ikke så lang en holdbarhed som ægte læder. Husk der ikke må bruges kemikalier, læderplejemiddel, rengøringsmidler eller lignende. Kunstlæder rengøres udelukkende med en hårdt opvredet klud.
Behandling
Pulverlakeret
Pulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Polstring Sæde
Farve Sort
Størrelse samlet Bredde: 49 cm, Højde: 87 cm, Dybde: 54 cm
Sædehøjde 49
Sædedybde 42
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 57 cm, Længde: 63 cm, Højde: 49 cm
Vægt 12 kg
Testet til 110 kg

Alle kundeanmeldelser

 
253 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/12/2018

Fine stol

Rigtig fin spisestuestol. Dem at rengøre og god at sidde på.

By: Aars Alder: 55-64 Køn: Kvinde
05/12/2018

God stol til prisen

Reserverede over nettet og hentede næste dag. Nemt og hurtigt og god service

By: Solrød Alder: 45-54 Køn: Kvinde
04/12/2018

Spisebordsstole

Super god stol God støtte til ryggen Dejlig blød

By: Aabenraa Alder: 35-44 Køn: Mand
03/12/2018

God stol til rimelig pris

Det er nogle gode stole og prisen på 200 kr på tilbud var rigtig fin

By: Nivå Alder: 35-44
28/11/2018

Perfekt

God sede komfort

By: Idestrup
14/08/2018

Flot og robust stol

En meget moderne og robust stol til billige penge, man sidder rigtig godt i dem og de er nemme at samle. Vil klart anbefale disse stole

By: Ølgod Alder: 25-34
28/05/2018

Dejlig stol til prisen

Imponerende kvalitet til prisen Der er støtte hele vejen i ryggen Den har en god højde Stabil og virker som noget stærkt materiale

By: Sorø Alder: 25-34 Køn: Mand
15/03/2018

Fin kvalitet

Billig stol og stadig klassisk og pæn. Sidder super på dem

By: 8800 Alder: 45-54
13/03/2018

Skønne spisebordsstole

KLarup spisebordsstole er hurtige at samle, de er kønne og fungerer optimalt

By: Kr. Såby Alder: 55-64 Køn: Kvinde
08/03/2018

Fin til prisen

Nem at samle og alt igennem helt ok stol.

By: Rønde Alder: 25-34 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer