Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spisebordsstol JONSTRUP grå/eg

Varenummer: 3616750

Spisebordsstol JONSTRUP grå/eg

  Pr. stk. 249,-
Bemærk - ved køb online sælges varen i pakker a 2 stk.

Specifikationer

Materiale Skum, Metal, Krydsfiner, Polyester
Polstring Sæde og ryg
Farve Grå, Eg
Størrelse samlet Bredde: 43 cm, Højde: 84 cm, Dybde: 53 cm
Sædehøjde 44
Sædedybde 39
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 60 cm, Længde: 60 cm, Højde: 50 cm
Testet til 110 kg

Alle kundeanmeldelser

 
349 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/01/2019

God stol

Nem at samle. Super flotte. Man skal dog være opmærksom på at benene er metal og ikke træ. Men stadig super flotte

By: Viby Sjælland Alder: 25-34 Køn: Kvinde
03/01/2019

Virkelig DÅRLIG stol!

Kvaliteten af denne stol er elendig. Komplet spild af penge!!!!!

By: Kbh s Alder: 25-34
14/12/2018

Pæn stol til god pris

En pæn og klassisk stol som lever op til forventningerne. Okay komfort, men det hænger helt sikkert sammen med at de har den pris de har :-)

By: København Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/12/2018

Super stol til prisen .

Er rigtig glad for mit spisebord sæt . Man sidder ret godt i stolene og det er dejligt de er lette .

By: Bjerringbro Alder: 35-44 Køn: Kvinde
30/11/2018

Kan anbefales

De her stole er kanon gode at side på, også hvis man har en lidt stor bagdel som mig selv :-) kan anbefale dem hvis du vil have noget godt at side på til billige penge. De er dog lidt skæve og kan ses lidt på over kanten af ryglænet men betyder intet for at man sider godt.

By: Randers Alder: 25-34 Køn: Mand
16/11/2018

Lækre stole med få ulemper

Jeg synes det er nogle super flotte stole, de er lækre at sidde i og giver ikke efter tung vægt som man ellers kunne antage ud fra designet, når man ser på billederne. Men kontaktfladen på benene er meget små, hårde og halvkugle-formede, hvilket meget hurtigt kan skabe mærker og fordybninger i sarte og bløde gulve, selv efter der er blevet sat filtdutter imellem.

By: Aalborg Alder: 25-34 Køn: Mand
10/11/2018

Gode til prisen

Pæne stole, der er nemme at samle og fine at sidde i. Man skal dog lige være opmærksom på, at benene er af metal, der er malet som træ - ikke af rigtigt træ. Men fine stole til prisen.

By: Odense C Alder: 25-34 Køn: Kvinde
24/10/2018

God stol til en fornuftig pris

Jeg kan klart anbefale Jonstrup spisebordstol. Den er rigtig god at sidde på, ser pæn ud og er let at flytte rundt på - og ikke uvæsentligt, en stol til en særdeles fornuftig pris.

By: Værløse Alder: Over 65 Køn: Kvinde
22/10/2018

Fint sæde dårlige ben.

Har 4 af disse stole og haft dem i nogen tid nu. Og de bliver en dyr fornøjelse hvis du ikke har dem på et gulvtæppe. De sorte plastic dutter i enden af stolbenet har en kort levetid. Jeg opdagede det ikke, og har fået nogle dybe hakker i gulvet. Man får vel hvad man betaler for.

By: Østerbro Alder: 25-34 Køn: Mand
26/09/2018

Rigtig fint til prisen

Virker robuste, de er behagelige at sidde i, og trælooket på benene er fint. Vi købte 6 stk og oplevede lidt skævhed ved monteringen på to af stolene, men ikke noget synderligt - så vi er rigtig glade for købet, især til sådan en god pris!

By: Kbh Alder: 25-34

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.