Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spisebord LANGDAL L118 hvid

Varenummer: 3617190

Spisebord LANGDAL L118 hvid

  Pr. stk. 899,-
 
10 anmeldelse(r)

Massivt træ og MDF. B77 x L118 x H75 cm

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Spisebord
Form: Rektangulært
Materiale:
MDF
,
Massivt gummitræ
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Gummitræ er en forholdsvis blød træsort.
Behandling:
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve: Hvid
Størrelse samlet: Bredde: 77 cm, Længde: 118 cm, Højde: 75 cm
Afstand mellem ben: 43 cm,84 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 79 cm, Længde: 122 cm, Højde: 10 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
10 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/12/2017

Hygge og afslapning

Passer godt til en lille lejlighed.

Skrevet af: Lene By: Vanløse Alder: 55-64 Køn: Kvinde
04/12/2017

Hygge og afslapning

Passer godt til en lille lejlighed.

Skrevet af: Lene By: Vanløse Alder: 55-64 Køn: Kvinde
24/02/2017

spisebord

Er yderst tilfreds med den købte vare

Skrevet af: Hanne Bang By: Faxe Alder: 55-64 Køn: Kvinde
22/07/2017

ЕЛЕГАНТНА!

Елегантен дизайн, стилна, стабилна, заоблени ръбчета. Много съм доволна!

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: Вили By: Пловдив Alder: 35-44 Køn: Kvinde
21/09/2017

Ruokapöytä

Pöytä oli helppo kasata, tukevan oloinen. Laadussa kuitenkin oivomisen varaa: Pöydän pintaan tarttuu kuitenkin kiinni niin sanomalehdestä musteet, kuin läikähtäneen kahvin keltaiset rajatkin.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Jenni By: Tampere Alder: 25-34
05/08/2017

Ei hinnan arvoinen

Näyttää kauniilta, ja on helppo kasata. Laatu on kuitenkin heikkoa. Halpaa materiaalia, ja huono pintakäsittely. Puoli vuotta ollut, ja pinta on jo kulunut osittain rumaksi ja kulahtaneeksi.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Otto By: 53950 Alder: 15-24 Køn: Mand
20/02/2017

Ruokapöytä .

Olen tyytyväinen, hinta/laatu suhde kohdallaan. Helppo kasata ja pöytä tukeva.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Tuula Karttunen By: Helsnki Alder: 55-64 Køn: Kvinde
22/11/2016

Hyvä peruspöytä

Pöytä oli helppo kasata ja ulkonäkökin on miellyttävä. Jalat eivät kaikista vakaimmat ja pientä huojumista välillä havaittavissa. Pöydän pintaan myös välillä ilmestynyt harmaita viiruja ilmeisesti aterimien osuessa pintaan, mutta lähteneet hyvin ihan rätillä pyyhkimällä. Hintaan nähden hyvä kapistus.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Neka By: Helsinki
30/08/2016

langdal pöytä

Huonosti pinnoitettu. Täynnä likaa maalin sisällä. Palautettu

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: johanna uotila By: salo Alder: 25-34
14/12/2017

Finish på bordet tåler veldig lite

Det er et fint bord men den hvite malingen flasser veldig lett av på bordplaten. Det var god kundeservice så jeg fikk et nytt bord, men beskjed om at dette var slik bordet var lagd. Iforhold til andre hvite bord jeg har så tåler dette ekstremt lite og jeg mener det ikke egner seg til kjøkkenbord.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Svein Erik By: 4626 Alder: 35-44 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.