Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Topmadras 180x210 TEMPRAKON splittop

Varenummer: 3430182
GOLD

Topmadras 180x210 TEMPRAKON splittop

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 7999,-
 
anmeldelse(r)

10 cm tyk luksusmadras til dobbelt elevationsseng med et praktisk snit i hoved- og fodenden. Med denne topmadras undgår du revnen mellem sengene, og snittet gør, at hoved- og fodenderne kan bevæge sig helt uafhængigt. Madrassen har kerne af åndbar latex og vaskbart betræk med blød og kraftig quiltning. Betrækket er fremstillet med TEMPRAKON® rumteknologi, som sikrer temperatur- og fugtregulering. 180x210 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 180 cm, Længde: 210 cm, Højde: 10 cm
Split 2x60
Kerne
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kerne komposition 80% syntetisk latex/20% naturlatex
Kernekvalitet 55 kg/m³
Kernehøjde 6 cm
Quiltning 500g/m² polyester + 300g/m² polyester
Materiale Strækbetræk
Bolster
100% bomuld med
Outlast
®
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på
Outlast
® - en teknologi, der oprindeligt blev udviklet til NASA astronauters rumdragter.
Outlast
indeholder mikrokapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugt ved at opsuge, lagre og frigive varme.
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på Outlast® - en teknologi der oprindeligt blev udviklet til NASA-astronauternes rumdragter. Outlast indeholder mikrokapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugtighed ved at absorbere, lagre og frigive varme.
Farve Lysegrå, Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Outlast
,
Temprakon Advance
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på Outlast® - en teknologi der oprindeligt blev udviklet til NASA-astronauternes rumdragter. Outlast indeholder mikrokapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugtighed ved at absorbere, lagre og frigive varme.
TEMPRAKON® rumteknologi bygger på Outlast® - en teknologi, der er udviklet til NASA-astronauternes rumdragter. Outlast indeholder microkapsler, der aktivt regulerer temperatur og fugt ved at absorbere, lagre og frigive varme.
Vægt 10 kg

Alle kundeanmeldelser

 
8 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/12/2018

Super tilfreds

Lever fuldt op til forventningen. Vi købte en ny dyr seng hvor vi blev fejl guidet/anbefalt at få topmadressen i memoryfoam hvilket resulterede i at sengen blev alt for blød.. Men den nye madras ligger vi meget bedre og døjer ikke længere med ondt i ryggen.. desuden virker den kølende side på madrassen perfekt.. Den er alle pengene værd

Skrevet af: By: Frederikshavn Alder: 25-34 Køn: Mand
06/11/2017

Kvalitet

Meget behagelig, svarer fuldt ud til vores forventninger.

Skrevet af: By: Dianalund Alder: 35-44 Køn: Kvinde
15/10/2017

Den er over alle forventninger

Vi trængte til en ny. Og har gået længe for at finde den rette. Så kom denne her på bud. Vi slog til. Og den er over alle forventninger fantastisk god. Alle pengene værd

Skrevet af: By: Beder Alder: 25-34 Køn: Kvinde
06/08/2016

Lækker og god

Bedre end forventet, meget tyk

Skrevet af: By: Regstrup Alder: 35-44
09/05/2016

Dejlig madras

Dejlig madras. Er lidt levende og skal rettes på plads dagligt. Giver god varme i sengen og er ikke for blød.

Skrevet af: By: Ruds Vedby Alder: 55-64 Køn: Mand
28/11/2015

holder sig dejlig kølig

Efter første nat må jeg konstatere at den er alle pengene værd. Jeg bøvlet generelt med varmen om natten og dette afhjælper denne top madras ud over at den giver en dejlig støtte

Skrevet af: By: grindsted Alder: 25-34 Køn: Mand
18/10/2015

Helt fantastisk

Den er fantastisk

Skrevet af: By: Fur
25/12/2017

Overmadrass Temprakon

Vi har brukt denne overmadrassen i tre uker. Vi har ennå ikke funnet ut om vi har lagt den på riktig vei. Vi har heller ikke fått noe skriv som sier at madrassen skal snus hver måned. Madrassen sklir når vi hever ryggen og når jeg har en urolig natt, sover dårlig. Ellers er overmadrassen god å ligge på. Kan ikke si noe om hvor lenge dette vil vare.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: By: 1524 Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

TEMPRAKON - Intelligent søvn

TEMPRAKON® er en kollektion af dyner, puder, madrasser og sengeløsninger baseret på avanceret rumteknologi med aktiv temperaturregulering.

Oprindeligt blev det temperaturregulerende materiale i TEMPRAKON udviklet af NASA til astronauternes rumdragter. TEMPRAKON har forbedret denne teknologi, så den kan bruges til at give dig en bedre søvn. Anvendelsen af rumteknologi i TEMPRAKON er så revolutionerende, at den har opnået certificeringer fra Space Foundation.

Hemmeligheden ligger i millionvis af mikrokapsler fyldt med en speciel type voks, der har en særlig evne til at optage og frigive varme. Du får en uforstyrret søvn med optimale sovebetingelser i et tempereret, tørt og rent sovemiljø. Dét giver skønne nætter med god søvn.

TEMPRAKON dyner og puder er allergivenlige og er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. De er desuden mærket med NOMITE og Downafresh® og produceres i Danmark.