Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Topmadras 140x200 GOLD T80 DREAMZONE

Varenummer: 3404057
GOLD
KAMPAGNE

Topmadras 140x200 GOLD T80 DREAMZONE

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

Pr. stk. 3399,- Pr. stk. 1900,-
 
anmeldelse(r)

6 cm tyk luksusmadras med kerne af åndbar latex, der effektivt leder overskydende varme væk. Madrassen er inddelt i 5 komfortzoner, som giver en præcis og optimal støtte. Vaskbart strækbetræk med kraftig quiltning. 140x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 6 cm
Emballering
Rulle/vakuumpakket
Varen er vakuumpakket for nemmere transport. Det kan tage 3-5 dage før varen opnår sin fulde størrelse.
Kerne
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kerne komposition 80% syntetisk latex/20% naturlatex
Kernekvalitet 65 kg/m³
Kernehøjde 5 cm
Komfortzoner 5
Quiltning 250g/m² polyester
Materiale Strækbetræk
Bolster 100% polyester
Farve Hvid
Vask 60°C
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Vægt 10 kg

Alle kundeanmeldelser

 
57 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
15/01/2019

Topmadras 140x200 GOLD T80 DREAMZONE

kanon go madras

Skrevet af: By: errindlev Alder: 45-54 Køn: Mand
05/12/2018

Super fin

Tilpas mellemblød

Skrevet af: By: København K Alder: 45-54
04/12/2018

Ny & "kold"

I forbindelse med Black fredag, fik jeg taget mig sammen til at ville investere i en ny topmadras, som jeg havde trængt til i meget lang tid. Da jeg i min søgen havde studeret flere steder, samt typer af topmadrasser endte jeg i JYSK, hvor jeg fik en super betjening/vejledning, og da jeg fortalte at jeg altid havde det meget varm om natten, var der ingen tvivl!! Jeg skulle købe "Gold T80", da den blandt andet er opbygget af Latex, som er en fordel for "varme" personer, da det leder varmen væk fra det "sovende"område. Jeg var skeptisk men alligevel så meget overbevist, at jeg købte denne, og det bedste af alt var, at der var mindst 50% rabat på prisen. Nu efter lidt over en uges brug, er jeg super glad for købet, det er en super madras :-) ;-) Der er kun et problem, som altid med topmadras når man sover uroligt, den VIL ikke blive på sin plads, nu har jeg prøvet flere typer mellemlag, men uden held. jeg håber at miraklet en dag dukke op.

Skrevet af: By: Struer Alder: 55-64 Køn: Mand
03/12/2018

Super betjening

Vi købte 2 topmadrasser sidst i november i jysk i Rønne. Og vi fik en super betjening af en ung mand. Han viste hvad han talte om. Vi fik rigtig god betjening og rigtig gode madrasser.

Skrevet af: By: 3700 Alder: 55-64 Køn: Mand
02/12/2018

Godt køb

Super lækker topmadras. Sover dejligt på den. Støtter rigtig godt. Perfekt temperatur.

Skrevet af: By: Haslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
02/12/2018

Super skøn

Har nu ligget på denne topmadres i over en uge! Og den er super skøn, hverken for hård eller blød, kan sagtens anbefales

Skrevet af: By: Taastrup Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/09/2018

Rigtig god top madras

Endelig fandt vi den perfekte topmadras

Skrevet af: By: Solrød Strand Alder: 55-64 Køn: Kvinde
14/06/2018

Lækker topmadras

Virkelig god topmadras

Skrevet af: By: Sydals Alder: 55-64 Køn: Mand
01/05/2018

Super lækker

Præcis hvad jeg forventede

Skrevet af: By: 6700 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/03/2018

God til prisen

Sidder faktisk godt i stolen.

Skrevet af: By: 2770 Kastrup Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.