Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengesæt NELL Satin hvid

Varenummer: 1259400
GOLD

Sengesæt NELL Satin hvid

Pr. sæt 299,- 2 for 449,-

Specifikationer

Materiale:
100% bomuldssatin
100% bomuldssatin er en eksklusiv bomuldsvævning.
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: ** Strygning muligt ved normal temperatur (max. 150ºC)
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Lynlåse bør lukkes før vask, Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Pudebetræk størrelse: 60x63/70 cm
Dynebetræk størrelse: 140x200 cm
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Design: Ensfarvet
Farve: Hvid
Krymp: 3-5 %
Vægt: 124 g/m².
Trådtal: 220
Sæt: Indeholder 1 dynebetræk og 1 pudebetræk

Alle kundeanmeldelser

 
22 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
22/01/2018

Skuffende

Desværre har jeg returneret disse sæt, da hovedpudebetrækket var 65x75 cm, så selvom det ville krybe i vask ville det aldrig komme til at passe til min "normale" hovedpude 60x63 cm. Stoffet er lidt tyndt, men tror ikke at det ville have generet mig.

Skrevet af: Helle Krog By: København Alder: 45-54 Køn: Kvinde
04/01/2018

Dårlig kvalitet

Opdagede først at syningen var gået op flere steder i dyne og hovedpudebetræk efter jeg havde vasket det første gang. Ikke nået at bruge det:/

Skrevet af: Michelle By: Frederiksberg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/12/2017

Super lækkert sengesæt

Jeg er utrolig glad for vores sengesæt, der er super blødt og meget behageligt at sove med. Så jeg har faktisk købt 4 sæt.

Skrevet af: Ea Maria McMullan By: 2300 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
14/09/2017

sengelinned

rigtig fint sengelinned på udsalg, men efter vask og tørring bliver det meget krøllet, køber ikke dette mærke igen .

Skrevet af: janne andersen By: risskov Køn: Kvinde
13/02/2017

Super fin til prisen

Dejligt blødt, god kvalitet

Skrevet af: Nina By: København K
15/01/2017

hurtig forsendelse

Super lækkert sæt. Sendt dagen efter bestilling.

Skrevet af: dorthe By: 2770 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
18/12/2016

Nell satin sengesæt

Nell sengesæt, bestilt over nettet, smart man kan lige tjekke varehusstatus på nærmeste butik, afhente og først betale når man henter, super. Jeg er snart 66 år, har købt hvide satin sengesæt i JYSK, siden butikken startede. Nell satin sengesæt, er fortræffelige til prisen, holder godt i vask, går aldrig af mode. Ærligt, jeg tjekker når de er på tilbud , denne gang halv pris , samler dem, bruger dem selv, giver som gaver til veninder, børn og børnebørn. Alle bliver altid glade, gode sengesæt får man aldrig nok af, så jeg vil stærkt anbefale Nell hvide satin sengesæt, de hitter. ️️️

Skrevet af: Lene Pedersen By: Randers Alder: Over 65 Køn: Kvinde
16/09/2016

Sengetøj

Er super tilfreds

Skrevet af: Tina blindbæk By: Kastrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/08/2016

NELL Satin dynebetræk

Fint Satin dynebetræk men meget tyndere end forventet.

Skrevet af: Hammelsvang By: 8320 Alder: Over 65 Køn: Mand
01/08/2016

Fint til prisen

Fint sengetøj til prisen!

Skrevet af: Emma By: Lystrup Alder: 15-24 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.