Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengesæt JADE Satin

Varenummer: 1356300
GOLD

Sengesæt JADE Satin

Pr. sæt 249,- Pr. sæt 100,-

Specifikationer

Materiale:
100% bomuldssatin
100% bomuldssatin er en eksklusiv bomuldsvævning.
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: ' Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Lynlåse bør lukkes før vask, Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Pudebetræk størrelse: 60x63/70 cm
Dynebetræk størrelse: 140x200 cm
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Design: Mønstret
Farve: Sort, Pink, Lilla
Krymp: 3-5 %
Vægt: 115 g/m².
Trådtal: 220
Sæt: Indeholder 1 dynebetræk og 1 pudebetræk

Alle kundeanmeldelser

 
10 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
04/05/2018

God kvalitet

Godt kvalitet, klare farver.

Skrevet af: Tina By: Nykøbing Falster Alder: 45-54
11/02/2018

Underlig kvalitet

Køber altid bomuldssatin men dette sæt er slet ikke blødt men har en mærkelig overflade. Håber det kan vaskes blødere med tiden.

Skrevet af: Helle Sejten By: Fredericia Alder: 45-54
07/05/2016

Lækkert

Et lækkert sengesæt som er rigtigt dejligt at sove i

Skrevet af: Birte Andersen By: Esbjerg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/04/2016

Tilfreds kunde

Dejligt med nyt og lækkert sengetøj

Skrevet af: Tove By: Otterup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/12/2015

Så flot og blødt..<3

Smart og moderigtige farver. Blødt og krøller ikke..det kan vist ikke blive bedre..;o)

Skrevet af: Jannie Kanø By: Malmø Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/12/2015

kan ikke sove med andet

virkelig et lækkert senge sæt, det er så dejligt glat og blødt og på en eller anden måde let, og lige så snart man smutter ind under dynen føler man bare at ens krop virkelig bliver forkælet ;o) satin gold og satin plus er bare det bedste.

Skrevet af: Kenneth By: 2610 Alder: 25-34 Køn: Mand
26/02/2015

Jade sengetøj

Farverne er lækre, og de holder rigtig godt, selvom sengetøjet efterhånden er vasket en del gange. Kvaliteten er god, og sengetøjet er meget behageligt at ligge med. Kan kun anbefale dette sæt til andre.

Skrevet af: Lise By: Tønder Alder: 25-34 Køn: Kvinde
15/01/2015

Pragtfuldt sengesæt

Kronborg Bomulds satin sengetøj er det bedste at sove i.....ever! En skøn følelse af ligge i det, og ydermere er det også godt i en vask.....krøller ikke når det tørres i tumbler! Iøvrigt er alt Kronborg utrolig godt (håndklæder-vaskeklude osv.). Køber aldrig andet ;o)

Skrevet af: Sussi Guldhammer By: København S Alder: 55-64 Køn: Kvinde
23/05/2016

Kleur niet goed

Het dekbedovertrek rook heel chemisch, waarschijnlijk de verf. Aangeraden werd om het te wassen voor gebruik, maar na 1x wassen was de kleur al sterk vervaagd. Jammer, het was zo'n leuke kleurencombinatie.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Sacha By: Egmond Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/01/2016

geweldig

heb een dekbedovertrek gekocht , en het bevalt mij geweldig na het wassen , was het dekbedovertrek nog even mooi en ben later weer naar jysk heen gegaan en heb er nog een paar gekocht. ze zijn super en mooi en niet duur ,en ze blijven mooi ook na het wassen vd overtrek .het is een mooi verjaardag,s kado voor weinig geld. een dikke compliment

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: ietje boonstra By: emmen Alder: 55-64 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.