Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengegavl 180 HØIE 200

Varenummer: 3526181

Sengegavl 180 HØIE 200

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 3400,-
 
15 anmeldelse(r)

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Størrelse: 180 cm,120 cm,7 cm
Farve: Grå
Materiale: Møbelstof
Bolster: 100% polyester
Fyld: Polyester, Hulfibre
Materiale: Træfiberplade
Montering: Skal stå på gulv
Placering: Skal placeres mod en væg.

Alle kundeanmeldelser

 
15 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/03/2016

Fuldender Høie 200 sengene i soveværelset

Fyldig gavl, der er behagelig at sidde op ad. Stoffet er lækkert og nemt at holde pænt og finishen på gavlen er i top. Tykkelsen på gavlen skubber selve sengen ud i rummet, og jeg kunne godt tænke mig en smart måde at løfte gavlen over fodpanelet på, da dette igen skubber sengen yderligere 18 mm ud. Køber du en Høie 200 seng, så skal du have denne her med.

Skrevet af: Schroll By: København K Alder: 35-44 Køn: Mand
11/02/2016

super fin og stilet

Super lækker gavl.

Skrevet af: Linea By: Kastrup Alder: 15-24 Køn: Kvinde
15/01/2015

Skøn gavl

pynter og hygger forenden af sengen. Fint at se på.

Skrevet af: Arne By: Sønderborg Alder: 55-64 Køn: Mand
25/10/2017

Täydellinen!

En keksi pahaa sanottavaa. Kaunis vaaleanharmaa väri, laadukkaan oloinen kangas, juuri sopivan jykevä, mutta kuitenkin siro. Tikkaukset viimeistelevät lookin vintage-henkiseksi.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Maria By: 33340 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
06/08/2017

pääty

tyylikäs ja hintaansa nähden arvokkaamman näköinen

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: mari By: pirkkala Alder: 35-44 Køn: Kvinde
08/06/2017

+++++

Sopii täydellisesti saman sarjan sängyn kanssa.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Harri By: VAASA Alder: 45-54 Køn: Mand
10/04/2016

Mooie moderne headbord

Niet tuttig, mooie stof. Precies wat ik verwachtte. Goede serveice en levering

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Hester Wachter By: Amsterdam Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/01/2017

Veldig fornøyd

Super flott sengegavl. Tjukk og solid. Kan virkelig anbefales

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Janne By: 5363 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
24/09/2015

Denne vil du få komplimenter for

Kjempegod kvalitet, behagelig å lene seg på og ikke minst er den kjempepen å se på. Alle som har kommet på besøk har skrytt av den fine sengegavlen min og det har de god grunn til :)

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Vilde By: Ålesund Alder: 15-24 Køn: Kvinde
09/02/2016

Jättenöjd

Jag kan varmt rekommendera denna produkt. Mycket nöjd med leverans, paketering, produkten och dess enkla installation.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: Anna By: Norra Sverige Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Høie - Rum til at drømme siden 1850

Høie er kendetegnet ved høj kvalitet, et hjerte forankret i Skandinavien og et ønske om at give dig rum til at drømme.

I mere end 160 år har Høie of Scandinavia sat sit Skandinaviske præg på soveværelser med dyner, puder, sengesæt, madrasser og plaider af højeste kvalitet.

Størstedelen af Høie dyner og puder produceres i Norge. Hver dag producerer fabrikken i Brekstad dyner og puder med allergivenligt fiberfyld og kvalitetstestede europæiske dun og fjer. Derudover har Høie en designafdeling, der udvikler sengetøj, dyner og madrasser.

Høie produkter er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Høie producerer også dyner og puder, der er anbefalet af NAAF – Norges Astma og Allergiforbund.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.