Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude WELLPUR DALE 40x60x12

Varenummer: 4307500
GOLD

Pude WELLPUR DALE 40x60x12

  Pr. stk. 549,-
 
563 anmeldelse(r)

Allergivenlig luksuspude i trykaflastende AIR memory-skum, som modvirker spændinger i nakke og skuldre. Betræk i 100% polyester, som kan vaskes ved 40°C. Betrækket har en antibakteriel Silpure sølvbehandling, som beskytter imod bakterier og andre irritationskilder. 40x60x12 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Pude med memory-skum
Størrelse: Bredde: 40 cm, Længde: 60 cm, Højde: 12 cm
Fyld: 100% formstøbt AIR memory-skum 50 kg/m³
Bolster: 100% polyester med en antibakteriel
Silpure
sølvbehandling. (AgCl: CAS no. 7783-90-6)
Silpure er en stoftype med sølvfibre vævet ind i stoffet. Sølv har en naturlig bakterie- og lugthæmmende effekt.
Konstruktion: Skumkerne
Farve: Sølv, Hvid
Vask: 40°C, kun betræk
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: * Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Kan pletrenses med vand, Fyldet kan ikke vaskes
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber:
Silpure
Silpure er en stoftype med sølvfibre vævet ind i stoffet. Sølv har en naturlig bakterie- og lugthæmmende effekt.
Indpakning: Colour box
Højde: Uden kontur
Allergivenlig: Ja

Alle kundeanmeldelser

 
563 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
02/01/2019

Den bedste pude jeg har haft

Vidunderlig pude der former sig efter ens hoved og skuldre - så fedt !

Skrevet af: Kim Salskov By: Rungsted Kyst Alder: 55-64 Køn: Mand
07/11/2018

Ny hovedpude

Min nye Wellpur hovedpude er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Jeg elsker min Wellpur.

Skrevet af: Pauline Hutters By: Odder Alder: 45-54 Køn: Kvinde
31/07/2018

God til prisen

God pude

Skrevet af: Mia By: 2800
21/06/2018

Fin pude

Lækker blød for hånden, men hårdere for hovedet end lige forventet. Den former sig ikke som man forventer, men fastholder formen som man ligger sig i. Lækkert materiale. Ikke godt ved hovedpiner - men garanteret lækker hvis man ikke lider af migræne og/eller spændingshovedpine.

Skrevet af: Elena Andersen By: Kirke Saaby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
10/05/2018

Velour dale

Super god kvalitet og en god service

Skrevet af: Ayse By: Ballerup Alder: 35-44 Køn: Kvinde
29/01/2018

Udemærket pude

Den lever op til mine forventninger af en memoryskum pude og kan godt anbefales her fra.

Skrevet af: René By: Ballerup Alder: 45-54 Køn: Mand
02/10/2017

Pude Wellpur Silver

Meget god pude, passer perfekt til nakken og man sveder slet ikke når man ligger på den med nakken

Skrevet af: Helle Nielsen By: 3230 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
01/05/2017

God størrelse

indtil videre rigtig fin pude

Skrevet af: Yassin By: Rødovre Alder: 25-34 Køn: Mand
20/04/2017

Verdens bedste pude

Puden støtter nakke og skuldre perfekt. Den giver en afslappethed i hele skulderregionen.

Skrevet af: Birgitte Toft By: Herning Alder: 45-54 Køn: Kvinde
12/03/2017

Godnat

Den kan kun anbefales, hvis man synes at din puder mister fylde i løbet af natten. En rigtig god pude.

Skrevet af: Bastian By: Skævinge Alder: 35-44 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

WELLPUR - Sov dig til rent velvære

Vågn frisk og veludhvilet med WELLPUR®. WELLPUR madrasser og puder med trykaflastende memory-skum former sig præcist efter din krop og lader den hvile i en naturlig og optimal stilling. Skummet reducerer trykket på muskler og led og lader blodet strømme frit, så du undgår spændinger.

Hvis du sover let eller vågner nemt, når din partner bevæger sig, er WELLPUR® madrasser den ideelle løsning. Det fleksible memory-skum reducerer trykket på hofter, skuldre og nakke, så du bevæger dig mindre, mens du sover. Samtidig har skummet den egenskab, at du mærker din partners bevægelser mindre, så du kan sove uforstyrret.

Uanset om du foretrækker at sove på ryggen eller på maven, kan du altid finde en WELLPUR pude, som giver den ideelle støtte. Du kan også finde puder, som giver støtte til nakke eller ryg hvad enten det er til hjemmet, kontoret eller rejsen.

Det bløde betræk på WELLPUR madrasser og puder kan have særlige egenskaber som f.eks. at være antibakterielt eller kølende.

WELLPUR madrasser og puder er velegnede til allergikere, da husstøvmider ikke kan leve i skum. Desuden er både madrasser og puder certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Endvidere ydes der op til 25 års garanti på WELLPUR.

WELLPUR er et skandinavisk brand, som blev etableret i Danmark i 2003.Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.