Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude Dunlopillo KOMBI DREAM 50x63

Varenummer: 4210502
GOLD

Pude Dunlopillo KOMBI DREAM 50x63

Pr. stk. 999,- Pr. stk. 500,-
 
11 anmeldelse(r)

Luksuspude med en kerne af åndbar Dunlop-latex, der effektivt leder overskydende varme væk. Latexkernen ligger i en blød lomme af hvide, europæiske andedun og -fjer. Jacquardvævet bolster i 100% bomuld. Vask 60°C. Inkl. opbevaringstaske. 50x63x10 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse: Bredde: 50 cm, Længde: 63 cm, Højde: 10 cm
Fyldvægt: 210/650 g
Totalvægt: 1090 g
Fyld: Ydre kamre: 90% hvide europæiske andedun/10% hvide europæiske andefjer. Indre kamre: 100% formstøbt Dunlop latex
Bæreevne: 10
Bolster: 100% jacquardvævet bomuld
Konstruktion:
3 kamre
De ydre kamre på pudens over- og underside er normalt fyldt med dun, der gør puden blød. Det indre kammer er normalt fyldt med fjer eller en kombination af fjer og dun, der giver støtte.
Farve: Hvid
Kant: Farve: Sort, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Vask: 60°C
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Indpakning: Opbevaringstaske
Højde: Med kontur
Allergivenlig: Øvrige

Alle kundeanmeldelser

 
11 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/08/2018

Dejlig pude der passer til min vægt og højde

Udstråler parrathed!

Skrevet af: Steffen By: Helsingør Alder: 55-64 Køn: Mand
30/07/2018

Verdens bedste pude

Den aller bedste pude jeg nogensinde har sovet med.

Skrevet af: Helle Norup By: Glostrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/03/2017

En Bytter

Den duede ikke til mig, for høj og for hård, så byttede til anden Dunlopillo

Skrevet af: sus klimek By: Gudme Alder: 55-64 Køn: Kvinde
06/02/2017

Super suveræn pude

Den bedst hoved pude jeg nognesinde har haft; genial kombination af latex og dejlige bløde dun . Pudens latexkerne giver god støtte - og dundelen gør at den samtidig er blød og let formbar.

Skrevet af: Conni Henriksen By: Tarm Alder: 45-54 Køn: Kvinde
24/06/2016

Super pude, god støtte og ikke for hård

Jeg sover meget på siden, og har derfor brug for en pude med god støtte, men uden at den bliver for hård og formen for fast. Denne pude er fantastisk til formålet.

Skrevet af: Frederik A By: København s Alder: 25-34 Køn: Mand
16/05/2016

Fantastisk pude

Fantastisk pude- jeg er fuldt ud tilfreds med produktet.

Skrevet af: Kristian Jørgensen By: Tønder Alder: 45-54 Køn: Mand
18/04/2016

God kombination

En skøn pude som forener en traditionel dunpude og en Dunlopillo.

Skrevet af: Rikke By: Esbjerg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/04/2016

Super gave ide

Stod lige og manglede en ide til en gave - så er det godt at Jysk har gode tilbud.

Skrevet af: Svend Erik Steensen By: Middelfart
16/01/2016

Fantastisk

En virkelig lækker pude! Den faste latex gerne giver en dejlig støtte og de bløde dun omkring gør at hovedet stadig synker ned i puden. Skøn pude!

Skrevet af: Christine By: Odense Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/01/2015

Rigtig lækker pude

Vi har bestemt ikke fortrudt vi investerede i to sådanne puder. De er bløde og lækre og latex kernen giver en tilpas støtte. Et super produkt, alle pengene værd.

Skrevet af: Bjørn Møller By: Vallensbæk Strand Alder: Over 65 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Dunlopillo - Hvad naturen har skabt, har vi gjort perfekt - siden 1929

Dunlopillo® er en kollektion af madrasser, dyner og puder i højeste kvalitet, designet til at give dig den optimale nattesøvn.

Madrasser og topmadrasser er fremstillet med latex, der giver dig anatomisk korrekt aflastning af ryggen, mens du sover. Latex er naturligt blødt, fleksibelt og åndbart.

Den første Dunlopillo madras blev fremstillet i 1920'erne af Dunlop Rubber Company. I dag er Dunlopillos sortiment udvidet med puder og sengeløsninger, og Dunlopillos produkter er fortsat kendt for uovertruffen komfort og holdbarhed. Produktionen foregår med vægt på bæredygtighed samt respekt for miljø og mennesker.

Dunlopillo produkter er allergivenlige, da væksten af bakterier og husstøvmider hæmmes af latex. Produkterne er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.