Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude 950g TUSINDFRYD høj 60x63/70

Varenummer: 4201400

Pude 950g TUSINDFRYD høj 60x63/70

Pr. stk. 1299,- 2 for 1599,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksuspude med 3 kamre, der kombinerer blødhed og god støtte. Fyldt med 100% hvide, europæiske moskusdun i yderkamrene og 70% hvide, europæiske andefjer/30% andedun i inderkammeret, i alt 950 g. Bolster i 100% jacquardvævet bomuld, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Bæreevne 11/7. Vask 60°C. 60x63/70 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Moskusdunpude
Størrelse Bredde: 60 cm, Længde: 63/70 cm, Højde: 19 cm
Fyldvægt 950 g
Totalvægt 1100 g
Fyld Ydre kamre: 100% hvide europæiske moskusdun. Indre kamre: 70% hvide europæiske andefjer/30% hvide europæiske andedun
Bæreevne 11/7
Bolster 100% jacquardvævet bomuld
Konstruktion
3 kamre
De ydre kamre på pudens over- og underside er normalt fyldt med dun, der gør puden blød. Det indre kammer er normalt fyldt med fjer eller en kombination af fjer og dun, der giver støtte.
Farve Hvid
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Højde Høj
Allergivenlig Ja

Alle kundeanmeldelser

 
26 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
05/12/2018

Perfekt

Blød og alligevel fast pude,er perfekt når man sover på siden og har dårlig nakke.

By: Aarhus Alder: 45-54 Køn: Kvinde
29/07/2018

Holder hvad den lover

til denne pude

By: Østerbro Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/05/2018

Dejlig fast pude.

Har nu puden i et stykke tid og er rigtig glad for den. Holder fastheden og er slet ikke faldet sammen.

By: Fredericia Alder: 55-64
18/04/2018

Min bedste pude

Havde en Flora Danica pude i forvejen men trængte til en ny. Så valget var ikke svært. Den bedste pude nogensinde og den bliver aldrig flad.

By: Kastrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/12/2017

Dejlig og lækker

God og lækker pude hvor man man føler at varmen fra ansigtet forsvinder men desværre synes jeg hurtigt den er blevet lige en tand få flad.. men den er stadig dejlig

By: Aalborg Alder: 25-34
15/10/2017

Luksus hovedpude

Bedste pude jeg har haft nogensinde.

By: Hvidovre Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/02/2017

Ren luksus

Når der er indkøbt en fantastisk dyne, 800 g Tusindfryd, må man have en pude, der svarer til hertil og det har vi fået.

By: Hojbjerg Alder: Over 65 Køn: Kvinde
29/01/2017

Lækker pude

Så dejlig pude! Sover som en drøm med denne høje pude. Aldrig ondt i nakken længere!

By: 7800 Skive Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/01/2017

nattesøvnen er reddet

Jeg købte hovedpuderne til min datter og svigersøn i julegave. Deres begejstring fik mig til at købe en tilsvarende til mig selv. Fantastisk at opleve hvor god min ellers elendige nattesøvn er blevet:)

By: Stoholm Jyll. Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/12/2016

Den bedste hovedpude

Jeg har nu haft denne hovedpude i et par uger og den er fantastisk. Dejlig tyk, stor og så flot når man reder sengen om morgen så står den flot hele dagen. Det eneste jeg har fortrudt er at jeg ikke har købt flere :-)

By: Hemmet Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer