Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude 600g Fossflakes SUPERIOR 60x63/70

Varenummer: 4302100
PLUS

Pude 600g Fossflakes SUPERIOR 60x63/70

Pr. stk. 299,- 2 for 399,-
 
11 anmeldelse(r)

Kvalitetspude med dunlignende fyld af 70% Fossflakes/30% silikoniserede kuglefibre, i alt 600 g. Kombinationen af lette, dunlignende Fossflakes og kuglefibre giver dig en pude, som bevarer sin fylde og tørrer hurtigt efter vask. Blødt bolster i 100% bomuldscambric. Vask. 60°C. 60x63/70 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Fiberpude
Størrelse: Bredde: 60 cm, Længde: 63/70 cm, Højde: 15 cm
Fyldvægt: 600 g
Fyld: 70% Fossflakes/30% silikoniserede polyesterkuglefibre
Totalvægt: 750 g
Bolster: 100% bomuldscambric
Konstruktion: 1 kammer
Farve: Hvid
Kant: Farve: Hvid, Materiale: 100% bomuld, Facon: Snorekant
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold: Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Højde: Høj
Allergivenlig: Øvrige

Alle kundeanmeldelser

 
11 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/12/2017

Hovedpude

Fantastisk hovedpude til en fantastisk billig pris. Og lynhurtig og præcis levering med PostNord

Skrevet af: Bodil Knudsen By: Hornbæk Alder: Over 65 Køn: Kvinde
11/03/2017

Troede det var en god pude

Jeg var nede og kigge på den pude i butikken og fik hjælp osv. men efter en nat var der helt mærkelig som en pude der havde været brugt i lang tid 1 til 2 år artig så ja det var god en nat et par timer men efter følgende lige til og smide ud efter min mening .

Skrevet af: Tonny Juhl Anthony By: Gentofte Alder: 25-34 Køn: Mand
28/12/2016

God børnepude

Har købt denne pude til 2 større børn. Den har en god høj til børn, som gerne vil have en fast pude.

Skrevet af: Lene Hvilshøj By: Hjallerup Alder: 35-44 Køn: Kvinde
12/12/2016

Vidunderlig

Dynen og hovedpuden i fossflakes er super blød, luftig og rar at sove med. Man ånder godt i det og kommer hverken til at fryse eller svede. Kan klart anbefales.

Skrevet af: Joanna Jensen By: Nyborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
06/12/2016

Ny Hovedpude

Jeg kender produktet, da jeg har solgt en masse til kunder, der trængte til ny pude, så tænkte jeg at nu var tiden inde til en ny lækker hovedpude samt at det var prisen der gjorde udslaget

Skrevet af: Maybritt Johansen By: Lille Skensved, Ejby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
19/05/2016

Mega god pude

Jeg har været så glad for denne pude ,selvom jeg troede, at jeg aldrig ville blive glad for andet end min dunpude. Føles som dun, bare bedre! :-)

Skrevet af: Cecilie By: Frederiksberg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2016

super skøn pude

køber altid denne pude når vi trænger til at få skiftet, da den er super go´

Skrevet af: ingrid sørensen By: ryomgård Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/05/2015

God pude

Skøn pude, som varmt kan anbefales. Den er hverken for hård eller for blød, hvilket betyder, at man hviler hovedet på en sund og fornuftig måde. Alt i alt en god pude til en fornuftig pris.

Skrevet af: Sarah By: Sorø Alder: 15-24 Køn: Kvinde
16/08/2014

Træls pude

Udemærket pude før vask, efter vask ubrugelig. Fyldet klumper, resultat ondt i nakken om morgenen.

Skrevet af: Ondt i nakken By: Aarhus
19/01/2014

Dejlig praktisk pude

Har købt puden til alle i familien og er godt tilfreds. Børnene i alderen 4 og 7 er også glade for puden. Praktisk at den er allergivenlig da det ikke er rigtige dun, men man får stadig den gode fornemmelse af det. :-)

Skrevet af: Lene By: Ringe

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.